ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός

184

Άνοιξε η μπουτίκ…

Λεπτό προς λεπτό έζησε την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Μιχάλης Μπούσης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφτασε νωρίς στο γήπεδο και επισκέφτηκε τόσο την νέα μπουτίκ του ΟΦΗ στην θύρα 9 όσο και τα γραφεία των οργανωμένων στην θύρα 4 και είχε συζήτηση μαζί τους.

Ο κ. Μπούσης είχε κοντά του τον γιο του Δημήτρη και την οικογένεια Παλυβού και είδαν μαζί το παιχνίδι με αγωνία για την εξέλιξή του αλλά και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Επίσης ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός με τον αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά (φωτό).

Στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός με τον αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά

Η ατμόσφαιρα ήταν καλή με περίπου 4.500 κόσμο στο γήπεδο ενώ υπήρχε και πανό στην θύρα 3 που έγραφε «Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να ονειρευόμαστε».

Από την νέα φυσούνα του γηπέδου παρακολούθησαν την αναμέτρηση οι Πουρσανίδης, Γιώργος Σαμαράς ενώ στα ψηλά πατώματα της θύρας 9 βρέθηκαν οι Γιώργος Σαμαράς, Νίκος Νιόπλιας, Μανόλης Πατεμτζής, Σάββας Κωφίδης και Αλέξης Αλεξούδης.

Στο νοσοκομείο ο Κνετ

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Κνετ που αισθανόταν ζαλάδες από το χτύπημα της μπάλας στο πρόσωπο στο σουτ του Ναμπί στη φάση του 72΄. Τελικά αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό αναχώρησε με την αποστολή του Παναιτωλικού.

Σε ό,τι αφορά τον Κοροβέση που αποχώρησε στο 32΄με ενοχλήσεις στον δικέφαλο θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών

Σήμερα το μεσημέρι ο ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τις Ακαδημίες και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Ibis, όπου και θα παρουσιαστεί το οργανόγραμμα των Ακαδημιών από τους Γιάννη Σαμαρά, Νίκο Νιόπλια, Σάββα Κωφίδη και Μανώλη Πατεμτζή.

Χθεσινά δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου ανέφεραν μάλιστα ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε συνεργασία με την Πόρτο και ίσως το επόμενο διάστημα γίνει και ταξίδι στο πλαίσιο αυτό στην Πορτογαλία.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει