ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

165

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Μπαίνουμε ήδη προς τη δεύτερο ήμισυ ενός μήνα που για τα καλά μάς δείχνει ότι είναι του… φθινοπώρου παρά του Καλοκαιριού!

Ο ΦΕΤΙΝΟΣ Σεπτέμβριος μετράει κιόλας τρεις απώλειες στον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (9 Σεπτεμβρίου), Νάνος Βαλαωρίτης (12 Σεπτεμβρίου), Τάκης Σπυριδάκης (14 Σεπτεμβρίου).

Ο ΤΑΚΗΣ, ο Μπαλούρδος, ο Αγαπούλας. Ό,τι και να έπιανε το έκανε μυθικό! Καλό του ταξίδι!

ΕΚΑΝΕ πάλι το παιχνίδι της η Ισπανία και επανέλαβε τον θρίαμβο του 2006 όπως και μ’ εμάς. Κέρδισε χθες άνετα στον τελικό την Αργεντινή και στέφθηκε πρωταθλρήτια κόσμου στο μπάσκετ. Πανάξια.

ΤΟ… ΤΑΒΑΝΙΑΣΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν,  λέει.

ΓΕΝΙΚΩΣ νομίζουν και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και τρώμε κουτόχορτο. Όπως το νόμιζαν και οι άλλοι.

ΟΠΩΣ θα το έλεγε ο Αλέξης: «Εμείς δεν περιμένουμε την ανάπτυξη για να αυξηθούν οι μισθοί. Με την αύξηση των μισθών έρχεται η ανάπτυξη».

ΕΤΣΙ είναι: Εμείς δεν περιμένουνε την άνοιξη να φυτέψουμε ντομάτες. Με το φύτεμα της ντομάτας έρχεται η άνοιξη

ΠΑΝΤΩΣ είχε κι ένα δίκιο ο Αλέξης. Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών καταχειροκροτούμενος και με τον κόσμο να του φωνάζει να μιλήσει για τη στάση των παπάδων, ο  Τσίπρας αναρωτήθηκε πού πήγαν φέτος οι πατριώτες. Τι έγιναν;

ΤΕΛΙΚΑ θα πάει ή δεν θα πάει ο Πρετεντέρης στο Μέγαρο; Γιατί δεν ήταν ακριβώς και… διάψευση αυτή που είδα!

ΜΑΛΛΟΝ έχει… άστρο ο προπονητής του ΟΦΗ. Το είχα πει: Με μέτρια ομάδα έχει καταφέρει ήδη δύο νίκες και μια ισοπαλία!

ΠΟΛΥ… παραμύθι χαρακτήρισε το βιβλίο του Βαρουφάκη ο Τσίπρας. Εκ των υστέρων βέβαια. Πάντως είπε ότι θα την δει την ταινία του Γαβρά!

ΠΡΟ ημερών και ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει κατά την παρουσία του στην 84η ΔΕΘ ότι θα παρακολουθήσει την ταινία του Κώστα Γαβρά. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω αν στην ταινία εμφανίζονται ο κ. Καμμένος, ο κ. Πετσίτης και άλλα πρόσωπα που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον», είχε πει.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ να φύγει από την ΕΕ η Βρετανία και βλέπει τον εαυτό της ως σούπερ ήρωα. «Όσο πιο πολύ θυμώνει, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο Χαλκ», φέρεται να δήλωσε ο Τζόνσον στη MoS.

«Ο Χαλκ ξεφεύγει πάντα, όσο σφιχτά κι αν φαίνεται ότι τον έχουν δέσει — και αυτό ακριβώς θα συμβεί με ετούτη τη χώρα. Θα φύγουμε την 31η Οκτωβρίου» είπε. Πώς μπλέξανε έτσι οι Βρετανοί;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει