Συνάντηση των αστυνομικών με τον αντιπεριφερειάρχη

130

Με τον αντιπερειφερειάρχη Λασιθίου Ι. Γουλιδάκη συναντήθηκαν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου, Γ. Καρτσάκης και Μ. Σπυριδάκης, αντίστοιχα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν  θέματα υποδομών στις Αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού αλλά και η  αναγκαιότητα ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Γουλιδάκης ενημερώθηκε για την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που μαστίζει τις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση Λασιθίου  προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δοθούν ειδικά κίνητρα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στον νομό,  ώστε να πετύχουμε μελλοντικά την κάλυψη των οργανικών θέσεων και να νιώθει ο πολίτης του Λασιθίου μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και πώς θα μπορούσε η Περιφέρεια Κρήτης να συμβάλει σε αυτό.

Ο αντιπεριφερειάρχης, με ενδιαφέρον, άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να γίνει αρωγός των προσπαθειών μας, εκφράζοντας παράλληλα τη διάθεσή του να επιλύσει προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει