Επιχείρησε ν’ αυτοκτονήσει ο νεαρός

212

Προσπάθεια για να βάλει τέλος στη ζωή του, έκανε -ευτυχώς χωρίς επιτυχία- ένας νεαρός άνδρας στα Χανιά χθες το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής, φαίνεται να αποπειράθηκε να τερματίσει τη ζωή του, πίνοντας μικρή ποσότητα από διαλυτικό χρωμάτων-νέφτι.

Ο νεαρός, παρόλο του ότι ήπιε το τοξικό διάλυμα, έμεινε για μερικές ώρες χωρίς να εμφανίζει σημάδια επίδρασης, ενώ αργότερα εντοπίστηκε από οικείους του όπου τους αποκάλυψε τι είχε κάνει.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον επίδοξο αυτόχειρα σε καλή κατάσταση και επικοινωνία με το περιβάλλον και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το zarpanews, νοσηλεύεται στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, με καλές ζωτικές ενδείξεις και σύμφωνα με τον Διοικητή του ΓΝΧ, Μηνά Βουλγαρίδη, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αναμένεται παρ’ όλ’ αυτά να παραμείνει στο Νοσοκομείο τις επόμενες ώρες, ώστε να εξεταστεί και από ψυχίατρο για τους λόγους που τον οδήγησαν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, ευτυχώς ανεπιτυχώς!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει