Το Open Coffee

162

Το 10ο Open Coffee Heraklion έρχεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Σε σχετικό κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής: «Επιστρέψαμε από τις διακοπές, αναδιοργανωθήκαμε και πραγματοποιούμε το επετειακό 10ο meetup μας.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 και οι ομιλίες, που παρουσιάζουν ιδιαίτερη ποικιλομορφία, θα ξεκινήσουν στις 18:30. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δύο startups -μία που μας βρίσκει δουλειά και μία που ασχολείται με τον δύσκολο τομέα της βιοτεχνολογίας- ενώ θα μάθουμε τα νέα ενός μεγάλου και γνωστού διαγωνισμού.»

Συμμετέχουν οι Στέφανος Κατσίμπας και Αγαμέμνων Παπάζογλου, co-Founders | MyJobNow (myjobnow.com)

Το MyJobNow, με δυο λόγια, βοηθάει επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό πρώτης γραμμής. Μέσα σε διάστημα ενός έτους η εταιρεία έχει σηκώσει δύο γύρους χρηματοδότησης (ύψους 1 εκατομμυρίου €) με τους VentureFriends και Velocity.Partners ως κύριους επενδυτές, ενώ παραπάνω από 150.000 υποψήφιοι για εργασία έχουν κάνει μέχρι σήμερα αιτήσεις σε >22.000 θέσεις οι οποίες έχουν ανοίξει από >16.000 επιχειρήσεις. Θα μας μιλήσουν για την διαδρομή τους έως εδώ, αλλά και όσα έχουν μάθει μέσα από αυτή την διαδρομή.

Στέλιος Αρχοντάκης, CEO & Founder | BioCoS (biocos.gr)

Η BioCoS είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που με τη χρήση του DNA επιλύει το πρόβλημα της νοθείας, κατά βάση, στη βιομηχανία των τροφίμων και των φυσικών καλλυντικών/ φαρμακευτικών προϊόντων. Ο Στέλιος θα μας μιλήσει για τις διαφορές μεταξύ έρευνας και επιχειρηματικότητας και για την πορεία της BioCoS από το 2016 έως και σήμερα, παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά σημεία της διαδρομής αυτής αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά την εξέλιξή της.

Σπύρος Αρσένης, Συντονιστής Προγράμματος | ΝΒG Business Seeds (nbg.gr/el/nbgseeds)

O Σπύρος θα μας μιλήσει για το ΝΒG Business Seeds, το πρόγραμμα στήριξης και χρηματοδότησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, για τις συνέργειες στην Κρήτη και τα επόμενα βήματα.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες.

Γι’ αυτό μπορεί να δηλώσει κανείς συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/OCH-10-P

Για περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

στο blog: www.opencoffeeheraklion.gr, στη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/opencoffeeher. στο  Linkedin: www.linkedin.com/company/open-coffee-heraklion.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει