ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ: Το «κενό» των 8 λεπτών, το σκισμένο πουκάμισο και το… χαμένο 50ευρο

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ

1,401

Οχτώ λεπτά! Τόσο έλειψε, με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο 33χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος με το αυτοκίνητό του προκειμένου να φέρει πίσω την 23χρονη συνάδελφό του, η οποία στην πορεία τον κατήγγειλε για τον βιασμό της.

Ήταν η ίδια που του τηλεφώνησε να πάει να τη βρει καθώς είχε απομακρυνθεί από το ξενοδοχείο μετά από διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ τους για ένα… χαμένο 50ευρο. Ο 33χρονος, ο οποίος «χτυπιέται» για την αθωότητά του, ισχυρίζεται με σθένος ότι όχι μόνο δεν την ακούμπησε αλλά ούτε καν τη βρήκε και επέστρεψε μόνος στο ξενοδοχείο.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι το διάστημα εκείνο την καλούσε στο κινητό για να του υποδείξει το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν, όμως εκείνη δεν απαντούσε. Για τον λόγο αυτό διά του συνηγόρου του κ. Νίκου Παπαδαντωνάκη θα υποβάλουν μεταξύ άλλων αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Σε αυτά τα 8 λεπτά εστιάζεται όμως και η καταγγελία της 23χρονης για τον βιασμό της. Επιβεβαιώνοντας ότι πράγματι εκείνη τον κάλεσε τηλεφωνικά για να τη γυρίσει στο ξενοδοχείο μετά τον διαπληκτισμό τους, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα άγριου βιασμού με τον 33χρονο να τη σπρώχνει και να τη ρίχνει στο χώμα.

Καταγγέλλει ότι άρχισε να ουρλιάζει και προσπάθησε να τον αποτρέψει, κλωτσώντας τον στα πόδια. Όταν πλέον την άφησε, άρχισε να τρέχει σε κατάσταση σοκ στην εθνική.

Το DVD με το επίμαχο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας βρίσκεται πλέον μαζί με τη δικογραφία στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Από την επισκόπηση του υλικού καταγράφονται οι κινήσεις των εργαζομένων μετά την αποβίβασή τους από το αυτοκίνητο του 33χρονου, την επιστροφή της 23χρονης προς το αυτοκίνητο, την απομάκρυνσή της από το ξενοδοχείο, την αναχώρηση του 33χρονου και την επιστροφή του 8 λεπτά μετά, δηλαδή στις 07.24 το πρωί.

Σήμερα εισαγγελέας και ανακρίτρια θα κληθούν να αξιολογήσουν το υλικό αυτό σε συνδυασμό με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί (της παθούσας, συγγενικών της προσώπων, αστυνομικών, εργαζομένων στο ξενοδοχείο αλλά και της διευθύντριας) προκειμένου να οδηγηθούν σε μία ασφαλή κρίση για τα όσα συνέβησαν τελικά. Η ιατροδικαστή έκθεση δεν είχε διαβιβαστεί έως χθες, εκτιμάται ωστόσο ότι θα υπάρξει σχετική ενημέρωση σήμερα ενόψει και της κρίσιμης απολογίας του 33χρονου.

Με βάση τις μαρτυρικές καταθέσεις της διευθύντριας και των συναδέλφων της προκύπτει ότι η 23χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Φαινόταν να την απασχολούσε κάτι. Είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Κάθε φορά που τη ρωτούσαν  τι είχε,  έλεγε ότι ήταν πολύ πιεσμένη από τη δουλειά. Την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν είχαν αντιληφθεί και συγγενικά της πρόσωπα, όμως δεν γνώριζαν τι ήταν εκείνο που τη βασάνιζε.

Δεδομένη  θα πρέπει να θεωρείται η άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ, να περπατάει στην εθνική οδό με κίνδυνο της ζωής της. «Περπατούσε με κλειστά μάτια, μην έχοντας αίσθηση για το πού βρίσκεται.

Τα ενδύματά της ήταν πολύ λερωμένα με χώμα και τα παπούτσια της βρεγμένα. Γενικά η κοπέλα ήταν σε άθλια κατάσταση, με βλέμμα χαμένο, σαν να μην είχε επαφή με το περιβάλλον. Μας είπε ότι περπατούσε για να ηρεμήσει επειδή ήταν πολύ πιεσμένη. Στην κατοχή της δεν είχε κανένα απολύτως αντικείμενο. Ούτε τσάντα ούτε κινητό ούτε χρήματα».

Το σκισμένο πουκάμισο και το κουζινομάχαιρο

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι συντηρητής, είχε αναλάβει και τη μεταφορά των εργαζομένων της πρωινής βάρδιας στο ξενοδοχείο. Η 23χρονη ήταν μεταξύ αυτών. Συνάδελφοί τους καταθέτουν για το επίμαχο πρωινό ότι ενώ η κοπέλα βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και ο 33χρονος είχε κατέβει  να ανοίξει το πορτ-παγκάζ για να βάλουν ψωμιά για το ξενοδοχείο, εκείνη προσπάθησε να βάλει μπρος το αυτοκίνητο και τη σταμάτησε ο κατηγορούμενος.

Καταθέτουν ακόμα ότι όταν έφθασαν στο ξενοδοχείο, η κοπέλα παρέδωσε σε μία καμαριέρα ένα τυλιγμένο πουκάμισο που κρατούσε. Της ζήτησε να το αφήσει στο μπαρ. Το πουκάμισο ήταν σκισμένο στην πλάτη ενώ μέσα ήταν ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας.

Η 23χρονη επέστρεψε στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου καθώς, όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της, αντιλήφθηκε ότι της είχε πέσει από την τσέπη ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Θέλησε να ψάξει μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά ο 33χρονος δεν την άφησε και την έσπρωξε.

«Εγώ νευρίασα γιατί κατάλαβα ότι έλεγε ψέματα. Μετά άρχισα να τρέχω προς την εθνική και όταν σταμάτησα, κατάλαβα ότι είχα απομακρυνθεί αρκετά. Τον πήρα τηλέφωνο για να γυρίσει πίσω να με πάρει. Είχα καθίσει σε μία πλαγιά. Όταν ήρθε ήταν πολύ νευριασμένος, με έσπρωξε, έπεσα κάτω, ήρθε από πάνω μου και με βίασε».

Στους δικούς της η 23χρονη ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος την παρενοχλούσε το προηγούμενο διάστημα και συχνά πήγαινε στο δωμάτιο όπου διέμενε. Στην Ασφάλεια ανέφερε ότι ήθελε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς δεν είχε κάνει μπάνιο ακόμα, ζητώντας την τιμωρία του νεαρού συναδέλφου της.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όπου σύμφωνα με την καταγγελία βιάστηκε, όμως τελικά δεν μπόρεσε να τους υποδείξει τον ακριβή χώρο. Αστυνομικοί ερεύνησαν διεξοδικά την περιοχή, κάλεσαν επανειλημμένα στο κινητό της, το οποίο καλούσε κανονικά, όμως δεν ακουγόταν σχετικός ήχος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει