Πρώτο κουδούνι, με… Street Tennis!

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στο TALOS PLAZA

1,303

Με μια πολύ ξεχωριστή αθλητική δραστηριότητα ανοίγει ο κύκλος εκδηλώσεων για το φθινόπωρο 2019 στο Talos Plaza.

To μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κρήτης, με αίσθημα τιμής, υποδέχεται ξανά τους καταξιωμένους και πολύ έμπειρους προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία τένις.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6 το απόγευμα, στον υπέροχο χώρο του Talos Plaza θα δημιουργηθούν γήπεδα με μικρά φιλέ, όπου τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί θα διδαχθούν τα μυστικά του τένις από την έμπειρη ομάδα προπονητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εφαρμόζει το πρόγραμμα Total Tennis, βασισμένο στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις «Play & Stay» και Tennis 10’s και αφορά παιδιά ηλικίας 4-16 ετών.

Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε 2 υποπρογράμματα με βάση την ηλικία:

Το F.R.O.G.για παιδιά 4-10 ετών.

Την Ακαδημία για παιδιά 11-16 ετών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του τένις στην πόλη μας, η παροχή ενός υγιούς, δημιουργικού και ευχάριστου περιβάλλοντος άθλησης για τα παιδιά και τέλος μέσα από το παιχνίδι η εκμάθηση ενός αθλήματος που θα  κρατήσει μια ζωή!

Η Διοίκηση του Talos Plaza ‘’ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», για τη θετική απόκριση και σε αυτό το κάλεσμά της.

Η σύμπραξη σε ένα κοινό στόχο, ενδυναμώνει το «ευ αγωνίζεσθαι» σε μικρούς και μεγάλους, παράλληλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για ένα πολύ δημιουργικό χειμερινό κύκλο εκδηλώσεων’’.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει