Επί παντός… αθλητικού

116

Όλοι θέλουν να υπάρχει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα για τα παιδιά

Θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για το αν επιτρέπεται η ΠΑΕ ΟΦΗ να δώσει εισιτήρια σε ανήλικα παιδιά. Γονείς έκαναν παράπονα ότι τα παιδιά τους πήγαν να πάρουν εισιτήριο και από τον ΟΦΗ τα έδιωξαν αφού δεν συνοδεύονταν από γονέα ή δεν είχαν κάποια εξουσιοδότηση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ από την πλευρά της απαντά ότι αυτό, το να δώσει δηλαδή εισιτήριο σε παιδί χωρίς την συναίνεση του γονέα είναι παράνομο και αν συμβεί οτιδήποτε στο γήπεδο φέρει ακέραια την ευθύνη.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα στο διαδίκτυο καθώς εκεί ο ανήλικος μπορεί να βγάλει εισιτήριο διότι αυτό γίνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αυτό σημαίνει ότι για να χρησιμοποιήσει την κάρτα  έχει την άδεια του γονέα αφού ο ανήλικος δεν έχει κάρτα. Οι κάρτες εκδίδονται από τις τράπεζες μόνο σε ενήλικες.

Όλα αυτά για να λυθεί η παρεξήγηση αφού αυτό που θέλουν όλοι είναι να υπάρχει ασφάλεια για όλους τους φιλάθλους και πάνω απ΄ όλα  για τα παιδιά.

Ν.Μ.

 

Και τη νέα σεζόν μαζί ΟΦΗ-Χαλκιαδάκης ΑΕ

Και τη νέα σεζόν μαζί ΟΦΗ-Χαλκιαδάκης ΑΕ

Για μια ακόμα χρονιά ΟΦΗ και Χαλκιαδάκης ΑΕ πηγαίνουν μαζί. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την χορηγική συνεργασία με την κορυφαία αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ στην Κρήτη, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

«Είμαστε περήφανοι που μια εταιρεία με τη δυναμική της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

ΟΦΗ και Super Market Χαλκιαδάκης μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον αθλητισμό, μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα συνεργασία.

 

ο Κουτσιανικούλης και πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου

Η έκπληξη

Την έκανε τελικά την έκπληξη ο Κουτσιανικούλης και πήγε στον Βόλο. Όχι στην ομάδα του Μπέου αλλά τον Ολυμπιακό Βόλου που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Football League.

Κατεβαίνει, λοιπόν, δυο κατηγορίες πιο κάτω αλλά για να πάρει μια τέτοια απόφαση πάει να πει πως αξίζει τον κόπο.

Σίγουρα ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Βόλο είναι ότι είναι κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του και θα έχει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Ν.Μ.

 

ΕΑΚΗ

Λιγότερες ώρες…

Για ισότιμη αντιμετώπιση των κολυμβητικών σωματείων της πόλης έκανε λόγο η Διοίκηση του ΕΑΚΗ στην πρόσφατη ανακοίνωσή της δικαιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο μοίρασε τις διαδρομές στο κολυμβητήριο.

Αυτό μόνο στα λόγια, απαντάνε ΟΦΗ, ΝΟΗ και ΚΟΗ και μια ανάλυση που έστειλαν στο ΕΑΚΗ το αποδεικνύουν και… μαθηματικά.

Σύμφωνα με τους βαθμούς που είχαν συγκεντρώσει (198,5) έπρεπε να πάρουν 8 ώρες την ημέρα, ενώ τελικά πήραν 6. Και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν…

Α.Π.

 

«Έφυγε» η φωνή του “Γεντί Κουλέ”…

«Έφυγε» ο αγαπητός μας Νίκος ΤορνεσάκηςΜια πολύ γνωστή και συμπαθής φυσιογνωμία του Ηρακλείου, ο Νίκος Τορνεσάκης ή «Καστρινός» έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Ο Νίκος Τορνεσάκης ήταν πολύ γνωστός παρουσιαστής πολλών εκδηλώσεων για χρόνια στο Ηράκλειο.  Υπήρξε διαφημιστής και από τους πρώτους συνεργάτες του ραδιοφωνικού σταθμού “Ράδιο Κρήτη”, ενώ συνδέθηκε και με τον ΟΦΗ αφού για πολλά χρόνια η φωνή του ακουγόταν από τα μεγάφωνα του “Γεντί Κουλέ”.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Ν.Μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει