ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

147

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Πέμπτη σήμερα, σχεδόν έφυγε η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Μπήκαμε για τα καλά στη νέα σχολική χρονιά.

ΑΚΟΜΗ βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις περιμένουμε τους νέους αναπληρωτές. Κάθε χρονιά ξέρουν ότι τα σχολεία ανοίγουν στις 11 Σεπτεμβρίου. Όλοι το ξέρουμε μάλλον εκτός από το υπουργείο που το μαθαίνει τελευταίο.

ΑΥΤΑ είναι στο παγκόσμιο κύπελο του μπάσκετ. Έξω οι Έλληνες, έξω οι Σέρβοι, έξω και οι Αμερικάνοι από την 4άδα. Δηλαδή οι τρεις ομάδες που έδινε η αγορά για τα τρία μετάλλια!

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ήταν εκείνοι που μετά από 13 χρόνια κέρδισαν ξανά την Αμερική σε επίσημο αγώνα. Το είχε κάνει η δική μας εθνική το 2006 στη Σαϊτάμα.

ΔΕΙΧΝΕΙ καλά δείγματα γραφή στο πρώτο της διάστημα η κυβέρνηση. Κυρίως επιμένω ότι δείχνει να…ήταν καλά προετοιμασμένη.

ΚΑΠΩΣ χαλάει την πιάτσα αυτός ο Μητσοτάκης. Το χάλασε στην οικογένειά του, στο κόμμα, στο πολιτικό σύστημα. Και τώρα δείχνει ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν.

ΚΑΛΑ το έγραψε ο Τσιντσίνης: Κάτι έλειπε από τη φετινή ΔΕΘ. Κάτι που κατέληξε να την υποβαθμίσει ως τηλεοπτικό θέαμα. Παρουσιάστηκε εκεί ένα πρωθυπουργικό μοντέλο που έκοψε το ρεύμα των συγκινήσεων. Δεν υπήρχε καταγγελία. Δεν υπήρχε αγανάκτηση – ενάντια στο σύστημα, στα media, στη συντηρητική νομενκλατούρα της Ευρώπης. Ούτε σλογκανάκια, ούτε μπηχτές, ούτε χαριτωμενιές.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ πολλοί: Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δώσει λύση στο θέμα της προμήθειας των φαρμάκων των καρκινοπαθών και τους άφηνε να βασανίζονται, με ανατριχιαστικά σαδιστικό τρόπο, στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδινε λύση σε κάτι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρειάστηκε λιγότερο από ένα μήνα να το κάνει;

AYTO το… για ιδεολογικούς λόγους σας αρκεί; Γιατί εμένα μου κάνει πιο πολύ για πολιτική ανοησία να έχεις τους ανθρώπους στην ουρά!

ΠΑΛΙ καλά! Με καθυστέρηση ετών, τώρα καλούνται σε εξηγήσεις στελέχη της Νοβάρτις. Δεκαπέντε στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας καλούνται από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Για διακίνηση μαύρου χρήματος σε γιατρούς από το 2008 ως το 2012.

ΝΑΙ είναι αλήθεια: Στο κανάλι του Μαρινάκη οδεύει η κυρία Ευγενία Μανωλιδου. Άρα φαντάζομαι τώρα θα είναι ακόμη πιο σκληρός στην κριτική του και ο Άδωνις.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ τα νέα μοντέλα της Apple. Πρόκειται για το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Max Pro, τα οποία διαθέτουν τριπλή κάμερα, απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες και η τιμή τους θα αρχίζει από τα 999 δολάρια για το Pro και τα 1.099 δολάρια για το Max Pro.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει