ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Στη σκέπη του Εργοτέλη ο Γρανίτης

98

Η συνεργασία Εργοτέλη και Γρανίτη επισημοποιήθηκε και η Ακαδημία της ομάδας από την Αγ. Μαρίνα Χανίων εντάσσεται στο Δίκτυο της Ακαδημίας του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε και μέσω της συνάντησης στην οποία από τον Ερ. Εργοτέλη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Γιώργος Στειακάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατρινάκης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Καλπακίδης, ενώ από τον Γρανίτη το “παρών” έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Λαμπιθιανάκης, ο γενικός αρχηγός Χρήστος Φασαράκης και ο προπονητής Στέλιος Λιοδάκης.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει τα εξής:

«Στο δίκτυο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Εργοτέλης εντάσσεται και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας Χανίων.

Όπως συμβαίνει από την περασμένη αγωνιστική χρονιά με την ένταξη ποδοσφαιρικών Ακαδημιών στη σκέπη του Εργοτέλη, η Αγία Μαρίνα Χανίων θα είναι πλέον και αυτή στο πρόγραμμα συνεργασίας που ήδη υπάρχει, κάτω από την αγωνιστική και όχι μόνο φιλοσοφία που διέπει τον Εργοτέλη διαχρονικά.

Η συνεργασία αυτή ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν εκ μέρους του Εργοτέλη ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατρινάκης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Καλπακίδης, με τους ιθύνοντες της ομάδας των Χανίων και συγκεκριμένα τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Λαμπιθιανάκη, τον γενικό αρχηγό Χρήστο Φαρσαράκη και τον προπονητή Στέλιο Λιοδάκη.

Ανάλογες συνεργασίες θα υπάρξουν και στο εγγύς μέλλον με Ακαδημίες σε ολόκληρη την Κρήτη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει