Πέταξε για Ταϊλάνδη το μπάσκετ του ΟΦΗ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ... ΤΟΥΡΤΑ • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

127

Το «ταξίδι» της για το “Si Saket Basketball World Invitation” tournament ξεκινάει η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Η αποστολή των «μελανόλευκων» αναχωρεί για την Ντόχα και εν συνεχεία για Ταϊλάνδη, όπου και θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά από τις 14 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους παίκτες: Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου, Κωνσταντίνο Πάλλη, Κωνσταντίνο Αγαπιάδη, Γιώργο Τασιούδη, Δημήτρη Καραδολάμη, Πέτρο Καραθωμά, Νίκο Μποχωρίδη, Λεωνίδα Μπουμπάρη, Νίκο Κριθινάκη, Γιάννη Λιανό  και Αλέξανδρο Πετράκη.

Οσον αφορά το πρόγραμμα του τουρνουά η πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην HKG National θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (14/9) στις 6:00 ώρα Ελλάδος, ενώ οι άλλες δυο αναμετρήσεις με Kalleh BC και Vampire BC θα κάνουν τζάμπολ στις 10:00, 15/9 και 16/9 αντίστοιχα.

Χθές έγινε η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και η Διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ παρευρέθηκε στα «Δύο Αοράκια», όπου επεφύλασσε μία έκπληξη στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Δεν ήταν άλλη από μια τούρτα με την ευχή να έχουν καλό ταξίδι και το μήνυμα ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται παντού.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Μανώλης Αλεξάκης μίλησε στους παίκτες για τη σημασία της ευρωπαϊκής εκπροσώπησης του ΟΦΗ στην Ταϊλάνδη και τους ευχήθηκε με την σειρά του να έχουν καλό ταξίδι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει