ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ: Ικανοποίηση από τον μικρό ήρωα και… κανένα άγχος από τον κατηγορούμενο

437

«Εντάξει, όλα καλά. Μην αγχώνεστε»: Αυτή ήταν η απάντηση του 42χρονου που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος της 50χρονης γυναίκας σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, θέμα που αποκάλυψε η «Π» και έλαβε πανελλήνιες διαστάσεις.

Ο ίδιος αν και προσπαθήσαμε να φιλοξενήσουμε και τη δική του άποψη, δεν θέλησε να πει τίποτα περισσότερο.

Την ίδια ώρα η 50χρονη γυναίκα, αλλά και ο 12χρονος γιος της, Μιχαήλ, αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς όπως λένε, ο κόσμος έμαθε την αλήθεια, αλλά και «για το τι ήταν ικανός να κάνει ο 42χρονος».Όπως μας είπε χθες η ίδια, «το παιδί αν και είναι σοκαρισμένο από αυτό που έζησε, νιώθει όμως και ένας μικρός ήρωας.

Μου λέει διαρκώς «μαμά, χαίρομαι που βρήκα τη δύναμη και τον χτύπησα, γιατί σήμερα δεν θα είχα ούτε κι εσένα στη ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά η 50χρονη και προσθέτει: «Ο μικρός μου πέρασε και εξακολουθεί να περνάει πολύ δύσκολα χρόνια, μετά τον θάνατο του πατέρα του, πριν από έξι χρόνια.

Αυτό που έζησε ήταν ένας ακόμα εφιάλτης, όμως νιώθει και πιο δυνατός που κατάφερε να με βοηθήσει».

Αναφορικά με το 42χρονο, δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όπως γράψαμε ήδη, η 50χρονη δέχθηκε την επίθεση σε βάρος της από τον 42χρονο, επειδή εκείνη ενημέρωσε τον εργοδότη του για την περίεργη συμπεριφορά του υπαλλήλου του.

Αυτό φαίνεται να ήταν το στοιχείο που τον εξόργισε και της επιτέθηκε με πρόθεση – σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία- να την στραγγαλίσει. Η 50χρονη στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, αφού το παιδί της ήταν εκείνο που με ένα μπουκάλι επιτέθηκε και χτύπησε στο κεφάλι τον 42χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη στην Αστυνομία, ο 42χρονος δεν σταμάτησε να την πιέζει με τα χέρια στον λαιμό. «Δεν μπορούσα να ανασάνω, άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου.

Με όση δύναμη που είχε απομείνει, έβγαλα μια κραυγή και με άκουσε το παιδί μου. Βλέποντάς με σε αυτή την κατάσταση, πήρε ένα μπουκάλι με κόκα κόλα που βρήκε και έτρεξε να με βοηθήσει. Πήγε από πίσω του και άρχισε να τον χτυπάει με όση δύναμη είχε. Από τα πολλά χτυπήματα που του κατάφερε ο γιος μου στο κεφάλι, ο 42χρονος τα έχασε και έτσι έβγαλε τα χέρια του από τον λαιμό μου και δεν κατάφερε να με πνίξει».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει