Γ. Σαμαράς: «Στόχος να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ»

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ OFI FC OFFICIAL STORE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΤΟ “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ” • ΝΑΣΤΟΣ: «ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

183
Οι παίκτες του ΟΦΗ με εκπροσώπους της ομάδας και του Cosmos sport στα χθεσινά εγκαίνια του OFI FC OFFICIAL STORE
Οι παίκτες του ΟΦΗ με εκπροσώπους της ομάδας και του Cosmos sport στα χθεσινά εγκαίνια του OFI FC OFFICIAL STORE

Η νέα επίσημη μπουτίκ του ΟΦΗ στο κέντρο της πόλης άνοιξε χθες τις πύλες της με την συνεργασία της ΠΑΕ και του Cosmos Sport.

Το “παρών” εκ μέρους της Cosmos Sport έδωσαν ο CEO της εταιρείας, Μιχάλης Τσικνάκης, η υπεύθυνη Marketing, Αριστέα Μανιουδάκη και ο υπεύθυνος εμπορικού τμήματος, Νώντας Δαφνομήλης.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σαμαράς και ο εμπορικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ OFI FC OFFICIAL STORE ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Κουτρουμπής, Σωτηρίου και Ναμπί φωτογραφήθηκαν με φίλους του ΟΦΗ

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο προπονητής του ΟΦΗ,  Γιώργος Σίμος, ο τιμ μάνατζερ Γρηγόρης Τσινός και οι ποδοσφαιριστές Κουτρουμπής, Ναμπί, Νάστος, Σεμέντο, Σωτηρίου και Φερέιρα, οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του ΟΦΗ.

Στην παρουσίαση της μπουτίκ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Σαμαράς δήλωσε ότι γίνεται το αυτονόητο.

“ Μαζί με την Cosmos Sport κάνουμε μεγάλα σταθερά βήματα με στόχο να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τον ΟΦΗ. Πάνω από όλα είναι η συνεργασία με τους ανθρώπους, δεν το βλέπουμε σαν επιχείρηση και σαν ανταλλαγή οικονομικών, το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα του ΟΦΗ και να παρέχουμε στον κόσμο με ευκολία τα προϊόντα του ΟΦΗ.

Σεμέντο και Φερέιρα υπογράφουν σε μικρό φίλο του ΟΦΗ
Σεμέντο και Φερέιρα υπογράφουν σε μικρό φίλο του ΟΦΗ

Φτιάξαμε την μπουτίκ, στο γήπεδο γίνονται βελτιώσεις και θα γίνουν μέχρι και το Σάββατο και θέλουμε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερες βάσεις και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά”.

Για την συνεργασία Cosmos Sport και ΟΦΗ μίλησε ο Μιχάλης Τσικνάκης τονίζοντας:

«Πέρυσι στις δύσκολες ημέρες τους είχα πει πως ακόμα και αν πέσει η ομάδα θα συνεχίσουμε την συνεργασία και θα ονομάζαμε την συνεργασία μαζί στην δύσκολη ημέρα του ΟΦΗ.  Ήρθαμε να μείνουμε και θα συνεχίσουμε. Όνειρο μας μια μπουτίκ στο κέντρο της πόλης όπως ακριβώς θα γίνει στο Γεντί Κουλέ».

Ο Σεμέντο με νεαρό θαυμαστή του
Ο Σεμέντο με νεαρό θαυμαστή του

Ο Ανέστης Νάστος αναφερόμενος στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου είπε ότι οι παίκτες ανυπομονούν να αγωνιστούν στο Γεντί Κουλέ ενώ για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό που ζούμε καθημερινά στην ομάδα. Ο κόσμος θα κάνει το αυτονόητο και θα έρθει στο γήπεδο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει