«Η φιλοσοφική σκέψη του Νίκου Καζαντζάκη»

148

Ημερίδα με θέμα «Η φιλοσοφική σκέψη του Νίκου Καζαντζάκη» διοργανώνεται στο Ηράκλειο, από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου και τον Ρ.Ο.Η. «Νίκος Καζαντζάκης».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, την ερχόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και τελεί υπό την αιγίδα της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, σε συνεργασία και με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Κρήτης.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος της Συναδέλφωσης Γιάννης Βλασιάδης, πρ. Διοικ.  2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Κώστας Φασουλάκης, εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου, ο  πρόεδρος του μουσείου “Ν. Καζαντζάκης”, Μιχαήλ Ταρουδάκης, και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Ν. Καζαντζάκη, Κατερίνα Ζωγραφιστού.

Οι ομιλητές της ημερίδας είναι οι       Ιωάννης Ιεραπετρίτης, βοηθός διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Αγάθη Μαρκάτη, Δρ. Φιλοσοφίας, πανεπιστημιακός, Γεώργιος Κουμάκης, επικ. καθηγητής Φιλοσοφίας Παν. Ιωαννίνων και Θεόδωρος Πανάγος, διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ.

Η ημερίδα θα κλείσει με τον σχολιασμό του δημοσιογράφου και συγγραφέα, Νίκου Ψιλάκη.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει