ΕΠΣΗ: Οι ευχαριστίες για το Σούπερ Καπ

91

Την ικανοποίησή της για την οργανωτική επιτυχία του Σούπερ Καπ που φιλοξενήθηκε στη Δαμάστα, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΠΣΗ και παράλληλα συγχαίρει τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας.

«Η φιλοσοφία της ΕΠΣΗ, τέτοιες εκδηλώσεις να διοργανώνονται σε περιοχές της περιφέρειας του Ν. Ηρακλείου, για άλλη μία φορά δικαιώθηκε, με τη σύμπραξη ασφαλώς του ΑΟ Δαμάστας και του προέδρου του σωματείου, Αντώνη Παπαδάκη.

Ο κ. Παπαδάκης εξ αρχής είχε υποσχεθεί ότι το Σούπερ Καπ θα αποτελέσει υπόδειγμα φιλοξενίας και ποδοσφαιρικού πολιτισμού και ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να φέρουν εις πέρας μία άρτια διοργάνωση.

Η διοίκηση της ΕΠΣΗ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της Δαμάστας, τους συνεργάτες του και τη διοίκηση του σωματείου αλλά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας και όλους όσοι συνέβαλαν στην εξαιρετική διοργάνωση του Σούπερ Καπ, μια από τις καλύτερες και αρτιότερες στην ιστορία του θεσμού.

Παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΣΗ συγχαίρει τόσο τον νικητή ΠΟΑ όσο και τον φιναλίστ Πόρο για την εξαιρετική τους αγωνιστική παρουσία και το «ευ αγωνίζεσθαι» που επέδειξαν».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει