ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

126

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Καλημέρα. Και καλή δύναμη αύριο στα πρωτάκια και όχι μόνο για τη σχολική χρονιά. Μια νέα σεζόν ξεκινάει με τα καλύτερα να είναι πίσω. Λέμε τώρα…

“ΓΙΩΡΓΟ, χάσαμε” πρέπει να είπε και ο Σκουρτόπουλος που χθες είδε την ομάδα που πήγε με τόσα όνειρα στο μουντομπάσκετ, να γυρίζει πίσω. Αλλά και ο ίδιος έχει τεράστια ευθύνη για τις ήττες, για τον τρόπο που η ομάδα έπαιζε.

ΑΛΛΑ γενικώς παιρνάμε κακή φάση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Επί “Παράγκας” και 3 ομάδες βγάζαμε στο κορυφαίο διασυλλογικό και η Εθνική έφτασε σε σημείο να κατακτά Ευρωπαϊκό. Από όταν άρχισαν οι… εξυγιάνσεις και ο Σαββίδης πήρε τα κουμάντα στη μπάλα, μόνο μια ομάδα βγαίνει Ευρώπη (η μόνη που δεν ελέγχουν) και η Εθνική τρώει φάπες από Λινχτεστάιν, Φερόε, κ.τλ.

ΕΧΟΥΝ ΝΑ το λένε στη ΝΔ για τον Σταύρο Αρναουτάκη. Έσταζαν μέλι χθες οι νεοδημοκράτες που είδαν τον περιφερειάρχη να δίδει μια θέση περίοπτη στη ΝΔ.

Η ΝΕΑ κυβέρνηση δίνει ελπίδες για πολύ κόσμο, σε άλλους έχει ήδη φέρει απογοήτευση.

ΑΛΛΑ το έχουμε ξαναπεί: Μην υποτιμάτε τον Μητσοτάκη. Φαίνεται πιο κεντρώος από πολλούς. Το επιτελείο του κι ο ίδιος φαίνονται απολύτως προετοιμασμένοι και με σχέδιο. Αν μάλιστα ρίξει τους φόρους στους ελευθερους επαγγελματίες, όπως έχει υποσχεθεί, θα βγει και για αλλά 4 χρόνια.

(ΑΣΕ δε που είπε ότι θα στείλει το ΣΔΟΕ για να ελέγξει τις ΜΚΟ που ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες θα φτιάξει. Δηλαδή, ρε Κυριάκο, τι θέλεις; Στις επόμενες εκλογές να πάρεις 60%;)

ΑΛΛΑ όταν το λέει και ο Φαήλος, κάτι τρέχει: «Διάβασα την ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Η πιο συγκεκριμένη ομιλία Πρωθυπουργού που έχω δει. Δείχνει και είναι προετοιμασμένος και μεθοδικός» έγραψε ο πρώην συνεργάτης και σκληροπυρηνικός του Σαμαρά.

ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει και η κριτική της Μαριλίζας στην ομιλία Μητσοτάκη… Που κατέληξε ότι «δεν μιλησε για το τι θα κανει με το Δημόσιο και τις προσλήψεις»… Άμα δεν έχεις δουλέψει ποτέ, ένα πράγμα σε ενδιαφέρει να ακούσεις.

ΠΩΣ το είπε ο Χατζηδάκης; Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να εξηγήσει πώς η ΔΕΗ έχασε το 83% της μετοχικής της αξίας. Όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ πριν μερικά χρόνια που έβαλε τον Παλαιοκρασσά και κατέστρεψε την επιχείρηση.

ΟΠΩΣ πρέπει να μιλήσουν και για άλλα. Για τις τράπεζες που έχασαν το 98% της αξίας τους και ξεπουλήθηκαν στους ξένους τζάμπα, αφήνοντας ζημιά στο κράτος 24,5 δισ.

ΕΙΠΑΜΕ δεν έχει ταβάνι ο Ερντογάν. Ετοιμάζει ηλεκτρική διασύνδεση της Τουρκίας με τη «νήσο Κύπρο»!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει