Επίσημα στη Nova, έρχεται στο Ηράκλειο ο Μπούσης

147

Και επίσημα πλέον ΟΦΗ και Nova συνεχίζουν μαζί και την περίοδο 2019-20. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις και από τις δυο πλευρές προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Π» από τις 28 Αυγούστου.

Ο ΟΦΗ θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του συνδρομητικού, με την συμφωνία να προβλέπει ότι θα εισπράξει 1.8 εκ. ευρώ.

Κατά τ’ άλλα ο ΟΦΗ προετοιμάζεται αγωνιστικά και όχι μόνο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν  με τον Παναιτωλικό.

Οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίζονται με το βάψιμο των εξεδρών, την αλλαγή των σπασμένων καθισμάτων, την αλλαγή του Matrix στη θύρα 1 και την αντικατάσταση της φυσούνας. Παρών στο ματς του Σαββάτου αναμένεται να είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, δύσκολα θα γίνει κάτι αυτή την περίοδο. Οι μεταγραφές των ελεύθερων ολοκληρώνονται στις 14, και ο ΟΦΗ το ψάχνει, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προχωρήσει σε άλλη κίνηση.

Για τη θέση των στόπερ φαίνεται ότι ο Σίμος προορίζει για εναλλακτική λύση τον Μαρινάκη, ενώ περιμένει και τον Κουτρουμπή. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματάει, ωστόσο και στον ΟΦΗ προετοιμάζονται από τώρα για τον επόμενο Ιανουάριο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει