ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑμεΑ: Στο Λονδίνο η Χιώτη για το Παγκόσμιο

145
Η ηρακλειώτισσα Σύλια Χιώτη

Η ηρακλειώτισσα Σύλια Χιώτη αναχωρεί σήμερα με την Εθνική ομάδα για το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί  το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης (9-15/9), με τη συμμετοχή 651 κολυμβητών-τριών από 81 χώρες.

Η Εθνική μας ομάδα αποτελείται από 14 κολυμβητές-τριες (10 άνδρες και 4 γυναίκες).

Τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχει η κολυμβήτρια της «Ζωοδόχου Πηγής» είναι στην κατηγορία S13, τα εξής: 400μ. ελεύθερο (9/9), 100μ. πρόσθιο (13/9), 50μ. ελεύθερο (15/9).

«Είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση, η προετοιμασία μου παρ’ όλες τις δυσκολίες, πήγε πολύ καλά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα», τόνισε η ταλαντούχα κολυμβήτρια, την οποία θα συνοδεύσει ο προπονητής της  Αγαπητός Μηναδάκης, ο οποίος είναι αισιόδοξος ότι θα πλασαριστεί στα υψηλές θέσεις: «Η Σύλια πρωτοεμφανίζεται σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι εκεί θα πιστοποιήσει τις ικανότητές της.

Έχουμε δουλέψει και είναι βέβαιο το θετικό αποτέλεσμα. Ο μεγάλος στόχος είναι να κολυμπήσει σε δύο μεγάλους τελικούς, των 400μ. Ελεύθερο και 100μ. Πρόσθιο».

Η Σύλια Χιώτη και ο προπονητής της, ευχαριστούν τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου τόσο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου όσο και του Σεπτεμβρίου, όπως και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου, προκειμένου η προετοιμασία της κολυμβήτριας να συνεχιστεί χωρίς δυσκολίες.

«Ο συνδυασμός των δύο σωματείων, του αθλητικού ομίλου “Ζωοδόχος Πηγή” και “Δελφίνια Ηρακλείου”, είναι η κινητήριος δύναμη στον αγώνα αυτό».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει