Έτρεξαν και γιόρτασαν στο Βορίτσι

108

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος Ορεινός Δρόμος Βοριτσίου την περασμένη Κυριακή το απόγευμα. Στην κεντρική πλατεία του χωριού βρέθηκαν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού συμμετείχαν στις δυο πανέμορφες ορεινές διαδρομές των 5 & 12 χιλιομέτρων.

Το χωριό των λιγοστών κατοίκων πήρε ζωή από χαμογελαστά πρόσωπα αθλητών και συνοδών οι οποίοι μετά το πέρας των τερματισμών και απονομών γευμάτισαν στην πανέμορφη και γραφική πλατεία. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βοριτσίου, η “Αγία Μαρίνα” θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά εθελοντές, αθλητές, συνοδούς και χορηγούς, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για μια διοργάνωση-θεσμό πλέον.

4ος Ορεινός Δρόμος Βοριτσίου
Έτρεξαν με ενθουσιασμό στον 4ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

Σημαντικό επίσης να αναφερθεί η προσπάθεια του γυμναστή και αθλητή αγώνων υπεραποστάσεων βουνού Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του κατάφερε να χαράξει και να σηματοδοτήσει τις δυο μοναδικές διαδρομές.

Μία διοργάνωση που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια με ελάχιστες συμμετοχές και πλέον μπορεί να μιλάει για υψηλού επιπέδου συναγωνισμό, με συμμετοχές από αθλητές που έχουν διακριθεί σε αγώνες σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη.

Απονομές - 4ος Ορεινός Δρόμος Βοριτσίου
Η απονομή έγινε από τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο

Οι νικητές

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των νικητών στις δύο διαδρομές:

12 χιλιόμετρα γενικής ανδρών: 1ος Εμμανουήλ Νεκτάριος Σηφάκης (Σύλλογος Μεγαλόνησος), 2ος Ελευθέριος Κουρκούτης (Ανεξάρτητος),  3ος Νικιφόρος Στειακάκης ( Pierra Creta)

12 χιλιόμετρα γενικής γυναικών: 1η Ειρήνη Φουρναράκη (ΣΜΚ – Κatsilas Sports Division), 2η Κατερίνα Βραβορίτη (Σύλλογος Μεγαλόνησος), 3η Ζωή Νόβακ (Pierra Creta),

5 χιλιόμετρα γενικής ανδρών : 1oς Νικόλαος Καμπιτάκης (Omas Kabitaki / Μεγαλόνησος), 2ος Θωδορής Αντωνακάκης (Χοχλιός team), 3oς Ιωάννης Μαραβελάκης  (Cycle Cross)

5 χιλιόμετρα γενικής γυναικών:   1η Χρυσή Παπαδογιαννάκη (Mikro Gym), 2η Μαρία Λασιθιωτάκη  (Ανεξάρτητη),  3η Μαρία Κουκάκη (Ανεξάρτητη).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει