ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

146

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ, το πρώτο ολοκληρωμένο του Σεπτέμβρη. Και με τις παραλίες ακόμα προσιτές για τις τελευταίες ή προτελευταίες βουτιές.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ανοίγουν και τα σχολεία, οπότε χαρείτε τις στιγμές πριν το πρώτο κουδούνι, που όσο να ‘ναι αλλάζει τη ζωή γονιών και παιδιών.

ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΑ πάντως οι ρυθμοί είναι πιο γρήγοροι, σχεδόν καταιγιστικοί. Πριν χτυπήσει καν το πρώτο κουδούνι του νέου δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κρίθηκε έκπτωτος και παράλληλα διέγραψε ένα εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο από τη παράταξη της «Μεγάλης Γόρτυνας», που ενδιαφέρθηκε να γίνει δήμαρχος!

ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ έπιασαν μολύβι και χαρτί και αποφάνθηκαν ότι οι υποψήφιοι γύρισαν την πλάτη στα «ΑΕΙ» του Γαβρόγλου, κρίνοντας από το πόσοι δήλωσαν ως πρώτη επιλογή σχολές και τμήματα από τα ΤΕΙ που ανωτατοποίησε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν μας είπαν είναι ότι δήλωσαν μόνο τα πανεπιστήμια των… αρίστων στα οποία ομνύει η παρούσα κυβέρνηση!

Ο ΝΤΟΡΟΣ από την ταινία του Γαβρά με φόντο το βιβλίο του Βαρουφάκη, έχει φέρει στα πάνω του τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25.

ΤΟΣΟ πάνω που ο πρώην υπουργός Οικονομικών σκέφτεται ν’ αναρτήσει στο διαδίκτυο τις ηχογραφημένες συνεδριάσεις των κρίσιμων για την Ελλάδα Eurogroup.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, λέει ο ίδιος, θα είναι καλό για το ιστορικό αρχείο της Ευρώπης. Προφανώς και ο Γιάνης πασχίζει με κάθε τρόπο να μείνει στην ιστορία.

ΜΑΥΡΕΣ μέρες για την… ξεπεσμένη σόουμπιζ που βλέπει τις εξωτικές μεζονέτες της και τα ακίνητα- φιλέτα να εκπλειστηριάζονται από τις τράπεζες.

ΚΡΙΜΑ που οι πρώην κάτοχοί τους δεν είχαν ακούει ποτέ το άσμα ασμάτων «είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια…»

ΕΛΛΑΔΑΡΑ είμαστε, Ελληνάρες βγάζουμε… που μπορούν να μάθουν σκηνοθεσία στον Κώστα Γαβρά και μπασκετάκι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ προ των πυλών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας βάζει θέμα μείωσης του υψηλού στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα της Ελλάδας, αλλά η κυβέρνηση είναι υπεράνω… Από το 2021 και βλέπουμε!

ΑΜΑ είσαι large ρε παιδί μου, ξεχωρίζεις. Το θέμα είναι τι άλλαξε στη ΝΔ, καθώς ο Μητσοτάκης σχεδόν από το 2016 είχε κάνει σημαία την αναγκαιότητα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων. Εκτός και αν βελτιώθηκαν τόσο πολύ τα δημοσιονομικά μας επί Τσίπρα…

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει