Αιχμές κατά Σάμι από τους Αlternatives

ΕΝΩ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ

168

Στη βάση του επέστρεψε χθες ο Εργοτέλης από το ταξίδι του στην Αίγυπτο  και από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει πρωταθλήματος ενώ ξεκινάει και η εποχή Γιάννη Ταουσιάνη.

Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή στο Παγκρήτιο και λίγο αργότερα ο Γιάννης Ταουσιάνης θα φορέσει για πρώτη φορά την φόρμα και θα προπονήσει τους παίκτες του Εργοτέλη.

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις πήρε ο σύνδεσμος φίλων Εργοτέλη “Alternatives” αφήνοντας αιχμές για την ιδιοκτησία, ωστόσο  δηλώνουν ότι θα σταθούν δίπλα στην ομάδα και εύχονται μία καλή πορεία τη νέα σεζόν.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής: «Το προφανές και το εύκολο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μας, είναι να ρίξουμε όλο το ανάθεμα στον τέως προπονητή, να πούμε ότι “μας άφησε στα κρύα του λουτρού”, ότι “μας πούλησε”, ότι” φέρθηκε ανέντιμα” λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και άλλα τέτοια ωραία.

Δεν απορρίπτουμε πλήρως τα παραπάνω, όμως η παραίτηση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει θέμα: η μη εξασφάλιση αδειοδότησης, η μη ενίσχυση της ομάδας (σύμφωνα με αυτά που ζητούσε ο προπονητής στις δηλώσεις μετά από τα φιλικά), η διαφορά φιλοσοφίας για τις φετινούς στόχους της ομάδας, ήταν σειρά γεγονότων που δεν μας έριξαν από τα σύννεφα.

Στο δια ταύτα, διαβάσαμε τις δηλώσεις του γιου του ιδιοκτήτη της ομάδας μας να λέει στην αποστολή που βρίσκεται στη Αίγυπτο ότι ” η οικογένεια του θα προσπαθήσει να δώσει το “παρών” πιο συχνά φέτος στο Παγκρήτιο”. Θα μας υποχρέωναν αν ταυτόχρονα ήταν και εντάξει στις υποχρεώσεις τους και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.

Όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της ομάδας, αν και οι εξελίξεις μας πρόλαβαν, σκοπεύαμε να γράψουμε επί λέξει: χρειάζεται τόλμη και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό. Εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος, και της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας, στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις, ελπίζοντας να διαψευστούμε σε όλα».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει