Στόχος τα Αστερούσια για τον Πεζοπορικό

375

Πεζοπορία στα νότια Αστερούσια διοργανώνει αυτή την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου,  ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου (www.pezoporikos.gr).

Τα μέλη του περιγράφουν τα εξής: «Πεζοπορία στα νότια Αστερούσια. Η πορεία ξεκινάει από τους Παρανύμφους (500 μ. υψόμετρο) αρχικά από αγροτικό δρόμο που μας οδηγεί στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου (460 μέτρα).

Κάνουμε μικρή στάση και μπαίνουμε στο παλιό μονοπάτι που είναι σκαλισμένο πάνω στο βράχο. Κατηφορίζουμε το εντυπωσιακό μονοπάτι έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο Λιβυκού.

Περνάμε από ένα μεγάλο χαρουπόδασος και τελειώνουμε την πεζοπορία στον παραθαλάσσιο οικισμό των Τριών Εκκλησιών όπου έχουμε χρόνο για μπάνιο και ξεκούραση».

Η πορεία διαρκεί τέσσερις ώρες, επικεφαλής είναι η Μαρία Ανωγειανάκη και θα γίνει αναχώρηση στις 8 το πρωί από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας.

Πληροφορίες, εγγραφές καθημερινές 8-10 το βράδυ, Αβέρωφ 25 τηλ. 2810344588 και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTzgnHTq2TnGIaKM-mmuUsS-VnkLj31iSrwBfjlJ7MPMlPYg/viewform.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει