ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

154

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Φτάσαμε στις 4 του Σεπτέμβρη και κάποιοι είναι ακόμη διακοπές! Έστω και νοερώς… Για ξαναβρείτε το νου σας γιατί έχουμε δουλειές και σχέδια.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ, βρε παιδιά της εθνικής; Νομίζατε πως με 17 πόντους κάποια στιγμή είχατε πάρει το ματς; Μα δεν είναι ετσά!

Η ΕΘΝΙΚΗ ακόμη και με αυτή τη σούπερ ομάδα μάς βγάζει την ψυχή! Αυτό που κάνει τώρα και χρόνια…Βρε παιδιά παίξτε μπάλα να μη χρειαζόμαστε χάπια!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ χάσαμε ένα ματς που το είχαμε μέσα στα χέρια μας. Άνετα υποτίθεται!

ΕΧΟΥΝ ξεφύγει εκεί στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ; Ή νομίζουν ακόμη ότι είναι… μεγάλο κόμμα; Μήνυμα του Στ. Μαλέλη στον Ν. Παπανδρέου: Το πρόβλημα δεν είναι αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝ.ΑΛ αλλά εάν θα στρίψει αριστερά- Μοναδικός αντίπαλος η δεξιά!

ΜΕΤΑ Την απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στην τσικουδιά θα πάει μέχρι και 18 φορές πάνω από τον σημερινό φόρο. Καλύτερα θα είναι να πινουμε πετρέλαιο σε λίγο καιρό.

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ θέμα τώρα η ιστορία με τα γλυπτά του Παρθενώνα. Έκανε το αίτημα ο Μητσοτάκης και βρήκαν ζήτημα για…αντιπολίτευση.

ΚΑΙ ήρθε η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά: Θα εξετάσουμε το αίτημα για δάνειο εάν αναγνωρίσετε ότι είμαστε εμείς οι ιδιοκτήτες. Τώρα έγιναν όλοι ειδικοί.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η απάντηση του Βρετανικού μουσείου στο αίτημα της Ελληνικής Κυβέρνησης για δανεισμό των γλυπτών είναι: “Πριτς”.

ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα, δεν είχε συνεννοηθεί ο Σαμαράς με την Αμάλ του Τζώρτζη του Κλούνεϊ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα; Δε μας τα έφερε τελικά;

ΑΛΛΑ έχουν πλάκα οι αναλύσεις που λενε: ας πάρουμε τα Γλυπτά έστω και ως δάνειο και μετά σιγά μην τα γυρίσουμε πίσω… Με πρόσχημα τις αντιδράσεις του κόσμου (τότε). Σοβαρή χώρα, σοβαρές αναλύσεις. Αλλά οι Βρετανοί έτρωγαν βελανιδιά όταν φτιάχναμε Παρθενώνες ε Σεραφείμ;

ΝΕΟ θέμα να ασχοληθούμε. Ο Πιερρακάκης προσέλαβε για σύμβουλό του τον πρώην Πρόεδρο της Εσθονίας Τόμας Χέντρικ Ίλβες. Αυτόν που το 2015 είχε αποκαλέσει τους Έλληνες: Χρήσιμους ηλίθιους.

ΜΠΡΑΒΟ στην Μυρσίνη Λαμπράκη και την Ελληνική ομάδα του Meat & Grill Stories που ταξιδεύει την δική μας «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» στο εξωτερικό, επιλέγοντας να ψήσει αποκλειστικά και μόνο ελληνικό κρέας από Προβατίνα και Αρνί. Με στόχο να προβάλει τα ελληνικά αμνοερίφια σε διεθνές επίπεδο και να καταξιώσει τη μοναδική γευστική υπεροχή που διαθέτει το ελληνικό κρέας.

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει