ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1: Δύο αγωνιστικές, πέντε αλλαγές στους πάγκους

127

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 μετρά ήδη δύο αγωνιστικές, και πέντε ομάδες έχουν αλλάξει ή βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή! Εκείνος που κατέχει το… ρεκόρ λιγότερων ημερών είναι ο Γκόραν Πέτριτς. Ο Βούλγαρος τεχνικός, ανακοινώθηκε από την Λάρισα στις 12 Μαΐου και απολύθηκε στις 8 Αυγούστου (έμεινε μόλις 88 μέρες και φυσικά δεν πρόλαβε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος…).

Μόλις δύο μέρες παραπάνω… άντεξε στην ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος, ανέλαβε στις 28 Μαΐου αι απολύθηκε στις 19 Αυγούστου. Έκατσε στον πάγκο της ομάδας για 90 μέρες!

Ακολουθούν τρεις προπονητές που ανέλαβαν στα μέσα της περασμένης σεζόν, αλλά δεν πρόλαβαν να καθίσουν στον πάγκο σε παιχνίδι μέσα στον Σεπτέμβριο (σ.σ. με εξαίρεση τον Άκη Μάντζιο που πρόλαβε οριακά!).

Εκείνος που έκατσε λιγότερες μέρες στον πάγκο της ομάδας του είναι ο Άκης Μάντζιος που ανέλαβε τον Πανιώνιο στις 4 Δεκεμβρίου του 2018 και παρέμεινε στην ομάδα για 272 ημέρες.

Σχεδόν 20 ημέρες περισσότερες (291) κάθισε στον πάγκο του Άρη ο Σάββας Παντελίδης, που ανέλαβε στις 14 Νοεμβρίου 2018 και κατάφερε να τον οδηγήσει στα προκριματικά του EuropaLeague. Η ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα και η ήττα από τον Βόλο τον οδήγησαν στην παραίτηση στις 31 Αυγούστου η οποία έγινε αποδεκτή την 1η Σεπτέμβρη.

Τελευταίος, αλλά και… μακροβιότερος από τους πέντε που δεν «άντεξαν» να φτάσουν τον Σεπτέμβρη, είναι ο Μάκης Χάβος που διαδέχτηκε τον Μπάμπη Τεννέ στη Λαμία στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 και αποχώρησε στις 5 Αυγούστου 2019, χωρίς ωστόσο να προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει