ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

131

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλή δύναμη! 3 του Σεπτέμβρη να γυρνάς, σαν το… ΠΑΣΟΚ που έφυγε πια και δεν λέει να ξαναγυρίσει! Μόνο κάτι Παπανδρέου βρίσκονται εύκαιροι και μας το θυμίζουν!

ΦΥΣΙΚΑ η 3η Σεπτεμβρίου θυμίζει και το… 1843 αλλά ποιοι το ξέρουν; Σου λεει το ΠΑΣΟΚ είναι σιγουριά και εγγύηση. Ιστορικά τουλάχιστον.

ΑΝΟΙΞΑΝ και τα σχολεία για τους εκπαιδευτικούς, ετοιμάζονται και οι μαθητές να γυρίσουν κι αυτοί στις τάξεις τους, να μπούμε όλοι σε ένα ρυθμό!

ΟΠΩΣ λέει κι ο στίχος:

“Ένας μικρός Σεπτέμβρης βάζει τα κλάμματα

που στο σχολειό τον πάνε να μάθει γράμματα”.

ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ και το πολιτικό θερμόμετρο τώρα αυτές τις μέρες. Με πρώτη αφορμή τη ΔΕΘ.

Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ στάση του ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί ιδιαίτερα και τις προσεχείς ημέρες, καθώς θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ως Πρωθυπουργός για πρώτη φορά, ενώ ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να είναι όλο και πιο συχνά στην πρώτη γραμμή με παρεμβάσεις, ομιλίες και τοποθετήσεις

ΕΧΕΙ πάρει ανάποδες ο Λοβέρδος για τη δίωξη εναντίον του. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει την άσκηση δίωξης εις βάρος του ως «τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν», ενώ καταγγέλλει στοιχεία που κατά τη γνώμη του δείχνουν κατάχρηση εξουσίας.

ΚΑΤΑ 9.000 περισσότερες είναι οι προσλήψεις που έγιναν σε έκτακτο προσωπικό κατά τους μήνες Απρίλιο, Μαίο, Ιούνιο, όπως δείχνουν τα στοιχεία για τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου. Ούτε καν 10.000 δεν άφησε λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ σεμινάριο με θέμα τη ζωή του Γάλλου προέδρου  Εμανουέλ Μακρόν  θα διδάσκονται σε λίγους μήνες οι φοιτητές στην περίφημη Σχολή Πολιτικών Επιστημών «Sciences Po». Και πώς πήρε τη δασκάλα του;

ΠΕΦΤΕΙ πλέον σε βαθμολογία η ταινία του Κώστα Γαβρά. Ξεκίνησε καλά, όσο τη βλέπουν τόσο… πέφτει. Για να δούμε…

ΤΟ ΠΙΟ ωραίο στην ταινία του Γαβρά είναι ότι έγινε ταινία ο Βαρουφάκης με χρήματα του κράτους το οποίο ο δημιουργός της το θεωρεί…χρεοκοπημένο!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ έχει η πρόταση των εισαγγελέων για επαναφορά του παραβόλου (100 ευρώ μάλιστα) για την υποβολή μήνυσης εκ μέρους των πολιτών για αδικήματα που δεν διώκονται αυτεπαγγέλτως. Το παράβολο καταργήθηκε διότι θεωρήθηκε ότι ουσιαστικά αποκόβει τη δυνατότητα των πολιτών να προσφεύγουν ανεμπόδιστα στη Δικαιοσύνη.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να συμβεί όταν κάτσει η στραβή. Η τραγουδίστρια σκοτώθηκε στην σκηνή από τα… πυροτεχνήματα. Και η άλλη βρήκε τραγικό θάνατο από τον κόκορά της!

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει