ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

136

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Και φυσικά καλό μήνα, αφού μπήκε χθες φουριόζος! Ο Σεπτέμβριος είναι η αρχή της σεζόν, το λέει και η εκκλησία μας! Όλα τα σχέδια μπαίνουν μπροστά τώρα!

ΚΑΙ από καιρό τι λέει, τι θα κάνει; Οι μετεωρολόγοι είναι νωρίς να πουν, αλλά τα ημερομήνια έχουν μιλήσει!

ΚΑΙ ΛΕΝΕ ότι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα φέρει υποφερτή ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας και δροσερά βράδια. Το σκηνικό αυτό φαίνεται πως θα κρατήσει ως τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά θα έρθουν λίγες ψιχάλες.

ΚΑΙ από… Χειμώνα αναφέρουν ότι θα έχουμε νωρίς, λέει. Από το Νοέμβριο τα πρώτα χιόνια. Να τους πιστέψουμε;

ΜΕ ΤΟΝ καλύτερο τρόπο, σαν σε προπόνηση ξεκίνησε τους αγώνες της η εθνική ομάδα μπάσκετ. Και φοβερή κερκίδα από τους Κινέζους λόγω… Γιάννη!

ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει , αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Πολλοί είναι π.χ. εκείνοι που πίσω από την πρόσφατη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη για τα capitalcontrols και την άρση τους, την οποία κατ’ ουσίαν πίστωσε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όχι στη ΝΔ, βλέπουν μια πρώτη αντίδραση του «καραμανλικού» μπλοκ στα σενάρια να μην είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Παυλόπουλος.

ΜΠΟΡΕΙ και να υπάρχει μια γενικότερη δυσαρέσκεια των παραδοσιακών στελεχών της ΝΔ για τα ανοίγματα Μητσοτάκη στον χώρο του μεταρρυθμιστικού Κέντρου.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ πτυχίο ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, αλλά έχει την στήριξη των Αμερικάνων. Άσε δε που έχει κάνει και δέκα χρόνια σε εταιρεία σεκιούιριτι. Μην το κάνουμε θέμα λοιπόν.

ΚΑΙ ΤΟ άλλο; Δεν πειράζει που ο διοικητής του ΟΑΕΔ δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο. Έχουν αυτοί οι άνεργοι που πάνε στον ΟΑΕΔ. Ό,τι δεν ξέρει θα τους ρωτάει

ΠΑΕΙ πολύ καλά η οικονομία. Να το κρύψουμε; Δεν έχει νόημα. Με μισθούς που φτάνουν τα 400 ευρώ καλούνται να περάσουν τον μήνα τους χιλιάδες Έλληνες. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι τρεις στους δέκα εργαζόμενους αμείβονται με πολύ χαμηλά εισοδήματα, αποτέλεσμα τόσο της κρίσης όσο και των ελαστικών μορφών εργασίας όπως έδειξε η πρόσφατη έρευνα. Πάμε πολύ καλά!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναρωτιέστε γιατί ο  Γαβράς γύρισε ταινία αλλάζοντας ό,τι συνέβη για να τα πει υπέρ Βαρουφάκη και Τσίπρα; Ε είναι γνωστό ότι  οι millenials μαθαίνουν πια απο το youtube και απο το netflix. Μια «ιστορική» ταινία κάνει για 1.000 βιβλία στην εποχή της απόλυτης προπαγάνδας. Κι από όλους, ε;

ΑΛΛΑ το πιο ωραίο είναι και πραγματικά θα έχει πλάκα να πάρει το Νόμπελ ο Τσιπρας και 2-3 Όσκαρ ο Γαβράς, να πρέπει μετά ο Κυριάκος να τους καλέσει και τους δυο για να τους συγχαρεί.

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει