“Μίλησαν” τα όπλα

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ

686

Οι οικονομικές διαφορές όπλισαν  τα χέρια ενός 33χρονου Έλληνα, ο οποίος πυροβόλησε έναν 44χρονο γνωστό επιχειρηματία του Ηρακλείου,  χθες γύρω στις 7.30 το απόγευμα.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αχλάδας-Αγίας Πελαγίας όπου συναντήθηκαν δράστης και θύμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν δώσει ραντεβού και μετά από ένα σύντομο διαπληκτισμό ο 33χρονος (που είναι από το Ρέθυμνο και γιος υψηλόβαθμου στελέχους του Στρατού και αναζητείται) πυροβόλησε τον 44χρονο και στα δύο πόδια.

Το τραύμα είναι από πυροβόλο όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Η αιματηρή συμπλοκή οφείλεται σε οικονομικές διαφορές που είχαν (ένα ποσό που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ) και ειδικότερα ο δράστης φέρεται να οφείλει χρήματα στο θύμα.

Εντωμεταξύ, αιματηρό επεισόδιο είχαμε χθες και στο κέντρο του Ηρακλείου. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Μηνά μετά από καβγά ανάμεσα σε δύο μεθυσμένους Αλβανούς, με αποτέλεσμα ο ένας να μαχαιρώσει τον άλλον στην κοιλιά.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ το τραύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επιφανειακό.

Το θύμα από την πλευρά του πάντως υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν είχε σκοπό να του κάνει κακό και το απέδωσε στη μέθη του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει