Έλεγχος προόδου για τον Πόρο

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΜΟΙΡΕΣ, ΟΦΙ ΚΑΙ ΗΡΟΔΟΤΟ

93

Στο στάδιο του μονταρίσματος εισέρχεται ο Πόρος, με τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη να έχει πολλή δουλειά μπροστά του καθώς τα μεταγραφικά αποκτήματα είναι πολλά.

Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική, ξεκινούν έναν κύκλο φιλικών αναμετρήσεων με αντιπάλους για …όλα τα γούστα, αρχής γενομένης από σήμερα, όπου θα μεταβούν στις Μοίρες για την αναμέτρηση με την τοπική ΑΕΜ (6μ.μ.). Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό του Πόρου, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Μινωική πριν από μία εβδομάδα.

Θα ακολουθήσει το δύσκολο τεστ στην Ιεράπετρα με αντίπαλο τον ΟΦΙ την ερχόμενη Τρίτη (απευθείας μετάδοση στις 8μ.μ. από το Crete2day) και η κόντρα με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό στις 24 του μήνα.

Παράλληλα τα μεταγραφικά ζητήματα εξακολουθούν να απασχολούν την ομάδα που κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός «μικρού» ακραίου χαφ.

«Είναι μια δύσκολη προετοιμασία αλλά τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και ανταποκρίνονται πλήρως. Στα φιλικά που έρχονται με δυνατούς αντιπάλους, θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε», δηλώνει στην «Π» ο κ. Τιτομιχελάκης.

Μοναδικός απών από το σημερινό φιλικό με τις Μοίρες, θα είναι ο τραυματίας Πλευράκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει