ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Βελτιωμένη πρόταση της ΕΡΤ μόνο για λίγους

241

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τη Δημόσια Τηλεόραση να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Σούπερ Λιγκ 1 και 2, έπειτα από το… σάλο που δημιουργήθηκε, κάτι τέτοιο φέρεται να διαψεύδεται από την ΕΡΤ.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του sdna.gr, εκείνος που φαίνεται ότι μπορεί να διαπραγματευθεί με τη Δημόσια Τηλεόραση είναι ο Άρης, ο οποίος έχει πρόταση από τη Nova. Πάντως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιμένει για ετήσιο συμβόλαιο τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον γίνεται λόγος για διαφορετική αντιμετώπιση τριών ομάδων της SL 2 από την ΕΡΤ, σε σχέση με τις υπόλοιπες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός εγκατέλειψαν συμβόλαιο της Nova (αφού υποβιβάστηκαν) ενώ ο Απόλλων είχε ήδη υπογράψει για τη νέα χρονιά με τη Δημόσια Τηλεόραση. Γι’ αυτούς θα ισχύσει η μείωση της SL1, δηλαδή 45% και όχι 60%, πάντα σύμφωνα με το υπάρχον σχέδιο.

Σε κάθε περίπτωση, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αφού το πρωτάθλημα ξεκινά σε λιγότερο από 10 μέρες και πρέπει να βρεθεί μία λύση, με το OPEN TV να μην έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει