Γιόρτασε τις επιτυχίες του ο Π.Ο.Η. “Κάστρο”…

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ - ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

388

Μετά από κάποιες επιτυχίες έρχεται η γιορτή. Και αυτό έκανε ο ΠΟΗ “ΚΑΣΤΡΟ”. Προχθές το βράδυ στο σπίτι του προέδρου του συλλόγου Νώντα Σαρρή, μέσα σ’ ένα καταπράσινο κήπο, συναντήθηκαν αθλητές, προπονητές, γονείς αθλητών, μέλη του Δ.Σ., χορηγοί και φίλοι της ποδηλατικής ομάδας της πόλης.

Αφορμή  αυτής της συνάντησης –δείπνου (γιορτής) στάθηκαν οι τελευταίες επιτυχίες των εφήβων και ανδρών  της ομάδας με αποκορύφωμα αυτήν της  κατάκτησης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος  έφηβων στην ατομική χρονομέτρηση πρόσφατα από τον Άγγελο Σαρρή, αλλά και οι σημαντικές θέσεις που κατέκτησαν οι έφηβοι αφοί Κώστας (5η θέση) και Νίκος (21η) Φασουλάκης στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντοχής έφηβων

Επιτυχίες είχαν όχι  μόνο οι έφηβοι, αλλά και οι άνδρες με την σημαντική 5η θέση του Γιάννη Ηλιάδη και την 21η του Μάνου Μπλαβάκη, στο πρόσφατο  πανελλήνιο πρωτάθλημα  αντοχής ανδρών,  από 80 και πλέον αθλητές  με αποτέλεσμα να είναι πλέον μέλη της εθνικής ομάδας και να έχουν τρέξει στην Βουλγαρία και στο Κόσσοβο και έπονται άλλες.

Αναμένεται  η συμμετοχή του Άγγελου Σαρρή στις επόμενες παρουσιάσεις της εθνικής ομάδας, αρχίζοντας με αυτήν  την ερχόμενη Βαλκανιάδα.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη υπάρχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας. Είναι αγώνες από τους οποίους η ομάδα περιμένει μετάλλια, ίσως και χρυσά.

“Η προχθεσινή λοιπόν συνάντηση είχε κυρίαρχο στόχο, αφενός να επιβραβεύσει τους αθλητές  για την μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και να τους  ενισχύσει  για τους επόμενους αγώνες που έρχονται  και για τους οποίους έχουν δουλέψει τόσο πολύ. Να σημειωθεί ότι φέτος η ομάδα μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα παιδιά της πόλης μας,  χωρίς ενισχύσεις άλλων αθλητών”, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σαρρής.

Στην  συνάντηση-γιορτή υπήρξαν σημαντικότατες  παρουσίες όπως αυτή  του δημάρχου της πόλη Βασίλη Λαμπρινού, του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, του περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Βαμιεδάκη, του προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών  Μανόλη Κουγιουμουτζή, αλλά και διαχρονικών φίλων και χορηγών όπως ο Γιάννης Δοξαστακης, Μανόλη Σαριστάμης και φυσικά οι  γονείς των αθλητών.

“Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω  όχι μόνο για την παρουσία τους αλλά και για την διαχρονική πλέον συμπαράστασή τους.

Χαιρετισμό  έστειλε επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης,  αλλά και άλλοι φίλοι και χορηγοί που δεν μπόρεσαν λόγω Αυγούστου να είναι κοντά μας.

Τους ευχαριστούμε όλους, με την ελπίδα και πίστη  ότι ανοίγουν πλέον σημαντικοί ποδηλατικοί  δρόμοι, με αναπτυξιακό πρόσημο στην περιοχή μας” καταλήγει η ανακοίνωση του “Κάστρο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει