Τόπο στα νιάτα δίνει ο ΠΟΑ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ

190

Το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα στη νέα σεζόν, πραγματοποίησε χθες ο ΠΟΑ, η ποδοσφαιρική οικογένεια του οποίου συγκεντρώθηκε στο γήπεδο του Ατσαλένιου, όπου έγινε ο Αγιασμός για όλα τα τμήματα και ανταλλάχθηκαν ευχές για μία καλή αγωνιστική περίοδο.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Λέλεκας, επεσήμανε στις δηλώσεις του, ότι ο ΠΟΑ δεν παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του που είναι η παραγωγή ταλέντων:  «Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου.

Στηρίζουμε το διαχρονικό μας πλάνο που είναι η προώθηση νέων παικτών στην πρώτη ομάδα και φέτος αυτό είναι ακόμα πιο καθαρό, αν σκεφθούμε ότι οι μισοί τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της ομάδας, είναι κάτω των 21 ετών και προέρχονται από τις υποδομές μας».

Η διοίκηση του ΠΟΑ στον χθεσινό Αγιασμό
Η διοίκηση του ΠΟΑ στον χθεσινό Αγιασμό

Για πιθανές νέες μεταγραφικές προσθήκες, ο κ. Λέλεκας δεν άφησε πολλά περιθώρια: «Κινηθήκαμε γρήγορα και είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Αν όμως ο προπονητής χρειαστεί κάτι επιπλέον, θα το ικανοποιήσουμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΟΑ Μανώλης Σκύβαλος, δεν θέλησε να θέσει συγκεκριμένο στόχο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Σίγουρα πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες και όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι. Το βασικό για μας είναι να παρουσιάσουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Να σημειώσουμε ότι στις προπονήσεις του ΠΟΑ παίρνουν μέρος δύο ποδοσφαιριστές από ομάδες Κ19 κρητικών ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα αριστερό μπακ και ένα αριστερό χαφ που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις και είναι πιθανό να αποκτηθούν.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει