Έρχεται ξεκαθάρισμα τον Αύγουστο για τον ΟΦΗ

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 4-5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-7

461

Μήνας αφίξεων αλλά και αποχωρήσεων αναμένεται να είναι για τον ΟΦΗ ο Αύγουστος που έρχεται την επόμενη εβδομάδα. Η κρητική ομάδα διανύει τις τελευταίες μέρες της στο εξωτερικό έχοντας βγάλει το βασικό μέρος της προετοιμασίας  και όπως φαίνεται τα σπουδαία στις μεταγραφές είναι μπροστά καθώς αναμένονται τουλάχιστον 4-5 αφίξεις ακόμα οι οποίες με τη σειρά τους θα φέρουν μεγαλύτερο αριθμό αποχωρήσεων.

Καλώς ή κακώς ο ΟΦΗ επιστρέφει την ερχόμενη Τετάρτη από την Ολλανδία με αρκετές εκκρεμότητες στο ρόστερ. Ναι μεν έγιναν επτά μεταγραφές αλλά οι επιλογές σε θέσεις κλειδιά της ενδεκάδας δεν έχουν κλείσει ακόμα κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμεί 28 παίκτες.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι νεαροί Σουρνάκης, Περδίκης οι οποίοι είναι κοντά στο να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην αποστολή βρίσκονται 29 παίκτες καθώς προπονείται και ο αδερφός του Ναμπί ο οποίος δοκιμάζεται αλλά δεν αποτελεί στέλεχος της ομάδας.

Το ρόστερ του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους εξής:

Τερματοφύλακες: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σηφάκης

Αμυντικοί: Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Δεληγιαννίδης.

Μέσοι: Σακόρ. Νάστος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Μίγγος, Καλαϊτζάκης, Σουρνάκης

Επιθετικοί: Ντίνας, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα, Πέρσον, Νοικοκυράκης

Έρχεται ξεκαθάρισμα

Μέχρι τώρα έχουν γίνει επτά μεταγραφές ενώ είχαμε και δέκα αποχωρήσεις. Οι μεταγραφές είναι οι Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μαρινάκης,  Μάνος, Μίγγος, Δεληγιαννίδης, Φερέιρα και οι αποχωρήσεις Κουτσιανικούλης, Βουό, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Παπάζογλου, Στρέζος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς.

Με δεδομένο ότι θα αποκτηθούν 4-5 παίκτες ακόμα (ένας τερματοφύλακας, δυο κεντρικοί αμυντικοί, ένας επιθετικός και ένας αμυντικός χαφ) και ότι επιθυμία του τεχνικού τιμ είναι να εργαστεί με 25-26 παίκτες το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι μεταγραφές θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό αλλά και οι  αποχωρήσεις θα είναι περισσότερες.

Η προετοιμασία μέχρι τώρα έδωσε τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό και με την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο θα πρέπει να ληφθούν οι δύσκολες αποφάσεις όχι μόνο για τους παίκτες που θα έρθουν αλλά και για αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Το «καμπανάκι» έχει χτυπήσει για κάποιους που δεν έχουν πάει καλά μέχρι σήμερα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές για το «φύγε εσύ-έλα εσύ». Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν και εκπλήξεις στις αποφάσεις που θα πάρουν Γιάννης Σαμαράς-Γιώργος Σίμος για κάποιους από τους παίκτες που θα φύγουν. Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι νεαροί(αν και θα μείνουν κάποιοι λόγω και της προκήρυξης του κυπέλλου) και ο Πέρσον από τον οποίο έχει ζητηθεί να βρει ομάδα.

Για τον Σουηδό πάντως δεν είναι βέβαιο ότι θα φύγει καθώς έχει πάρει ευκαιρίες και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να έχουν αλλάξει.

 

ΗΡΘΑΝ

 1. Τσιλιανίδης
 2. Σερέντο
 3. Μαρινάκης
 4. Μίγγος
 5. Μάνος
 6. Φερέιρα
 7. Δεληγιαννίδης

 

ΕΦΥΓΑΝ

 1. Κουτσιανικούλης
 2. Βουό
 3. Παπαστεριανός
 4. Κομεσίδης
 5. Αργυρόπουλος
 6. Κυριακίδης
 7. Παπάζογλου
 8. Στρέζος
 9. Μιχόγεβιτς
 10. Ποτουρίδης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει