ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΟΣ: «Δεν διαχωρίζουμε την άμυνα από την επίθεση»

149

Ο Γιώργος Σίμος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα και στάθηκε κυρίως στην εικόνα μέχρι το 60` αλλά και στο τελευταίο ημίωρο. Αναλυτικά ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε: «Παίξαμε με έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πιο έτοιμος από εμάς, που παίζει με ταχύτητες που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι παίκτες μου, όντως για 60 λεπτά η ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να διορθώσουμε εκεί που χρειάζεται.

Δεν διαχωρίζουμε την άμυνα με την επίθεση. Αμυνόμαστε όλοι, βγαίνουμε στην επίθεση όλοι. Σίγουρα, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, είμαστε ήδη σε συζητήσεις. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ήδη σε ένα στάδιο επιβάρυνσης και αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».

 Ο σκόρερ του 2ου γκολ Κοσμάς Τσιλιανίδης σχολίασε τη φιλική ήττα του ΟΦΗ από τον Άγιαξ, λέγοντας:

«Ήμασταν πολύ καλοί για 60 λεπτά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αμυντικά δείξαμε ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Θα πρέπει να “χτίσουμε” πάνω σε αυτά τα 60 λεπτά και να πατήσουμε για την συνέχεια. Σίγουρα το τελικό σκορ πρέπει να μας προβληματίσει αλλά εδώ είμαστε για να δουλέψουμε.

Έχω να δουλέψω πάρα πολύ, σίγουρα ο τραυματισμός μου, με έχει αφήσει λίγο πίσω αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαι έτοιμος».

Το χθεσινό φιλικό ανέδειξε τα κενά που υπάρχουν στην αμυντική γραμμή και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν οι κινήσεις για τουλάχιστον δυο στόπερ και ένα τερματοφύλακα. Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Γιακουμάκη με τον ΟΦΗ να περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ θέλοντας να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Δύο τραυματίες

Δυο παίκτες αποχώρησαν τραυματίες από το χθεσινό φιλικό. Ο Μπράουν έχει κάκωση στο ισχίο και ο Ναμπί ενοχλήση στον αστράγαλο.

Στο Ηράκλειο ο Μπούσης

Στο Ηράκλειο αναμένεται από σήμερα ο Μιχάλης Μπούσης. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στην χώρα μας και θα έρθει σήμερα στο Ηράκλειο για να έχει επαφές για θέματα του ΟΦΗ και κυρίως για τις εγκαταστάσεις στον Σκαφιδαρά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει