“ΤΡΕΙΣ ΦΟΝΟΙ… ΚΑΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ”: Μια κωμωδία γεμάτη σασπένς και γέλιο

196

Μια απρόβλεπτη κωμωδία, γεμάτη σασπένς   με τίτλο    «Τρεις φόνοι… καμιά κηδεία» που ξεχειλίζει από ξεκαρδιστικά σχέδια δολοφονίας ανάμεσα στον ερωτύλο και άπιστο εραστή   τον σκανδαλιάρη απατημένο σύζυγο   και τη μοιραία γυναίκα του θα παρουσιαστεί στο κηποθέατρο “Ν.Καζαντζάκης’’ σήμερα Σάββατο στις 9.30 το βράδυ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Ηρακλείου.

Τρί́α άτομα, οι Κώ́στας Αποστολαάκης, Κατερίνα Μπιλά́λη  και Σπύρος Πουύλης, που αποτελούν ένα θεότρελο ερωτικό τρίγωνο, επισκέπτονται μέσα σε έναν χρόνο, σε τρεις διαφορετικές περιόδους διακοπών – Χριστούγεννα, Πάσχα, Πρωτοχρονιά – το ίδιο ξενοδοχείο, το ίδιο δωμάτιο, με τον ίδιο δολοφονικό σκοπό: να εξοντώσουν το τρίτο άτομο από τη σχέση τους.

Μέσα στις έντονα χιουμοριστικές καταστάσεις αυτής της παράλογης φάρσας, παρακολουθούμε τις τρεις, γεμάτες γκάφες, απόπειρες φόνου που σχεδιάζουν οι ήρωες ανά δύο, προκειμένου να σκοτώσουν τον τρίτο χαρακτήρα. Στην πρώτη σκηνή, η σύζυγος και ο εραστής της επιχειρούν να σκοτώσουν το σύζυγο, επειδή είναι εμπόδιο στη σχέση τους.

Στη δεύτερη σκηνή, η σύζυγος συμμαχεί με το σύζυγό της για να δολοφονήσουν τον εραστή, επειδή αποκαλύφθηκε ότι της ήταν άπιστος. Στην τρίτη σκηνή, ο σύζυγος και ο εραστής, αισθανόμενοι προδομένοι και εξαπατημένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τη σύζυγο.

Αλλά αυτή η απόπειρα, θα αποτύχει, όπως και οι προηγούμενες δύο, ή όχι;

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Κώ́στας Αποστολά́κης, Κατεριίνα Μπιλά́λη και ο Σπύρος Πούλης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού, Σκηνικά́: Νατάσα Παπαστεργί́ου Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπού́λου Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρί́δης Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώ́λης

Είσοδος: 15€

Προπώληση – μειωμένο: 12€.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει