Πρωτιές Τζωρμπατζάκη, Ζαχαράκη του “Ηράκλειο” ΟΑΑ στην Ιεράπετρα

ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Ε3

259

Με  τη διεξαγωγή της 2ης φάσης ολοκληρώθηκε το 4ο Ε3 τένις που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για τις κατηγορίες Αγόρια –  Κορίτσια κάτω των 12 ετών και Κορίτσια κάτω των 16 ενώ η κατηγορία Αγόρια κάτω των 16, στον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ που για πρώτη φορά φιλοξένησε αγώνες Εθνικού Πρωταθλήματος.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά  70 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κρήτη.

Οι νικητές και οι συμμετοχές ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

Αγόρια κάτω των 12 ετών (24 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Τζωρμπατζάκης Βασίλης του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ”  ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Τσατσάκη Έκτορα  του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ” με σκορ 63, 62. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Δασκαλογιάννης Δημήτιος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ και Μαυρομάτης Μιχαήλ του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Κορίτσια κάτω των 12 ετών (16 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Ζαχαράκη Αλεξάνδρα του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ” η οποία νίκησε στον τελικό τη Λαμπράκη Ευαγγελία του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ” με σκορ 61, 44 ret. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Ηλιάκη Αθηνά του ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και Παρασκευαϊδη Μιχαέλα του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ”.

Αγόρια κάτω των 16 ετών (21 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε ο Σφυράκης Νικόλαος του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Κοκκινάκη Γεώργιο του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 62, 60. Την 3η θέση πήραν οι αθλητές Κόκκαλης Στυλιανός του Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και Κασαπάκης Χρήστος του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ.

Κορίτσια κάτω των 16 ετών (9 συμμετοχές): Την 1η θέση πήρε η Μαρκάκη Παρασκευή του Α.Α. ΧΑΝΙΩΝ η οποία νίκησε στον τελικό την Μαρινάκη Στυλιανή του ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ με σκορ 60, 62. Την 3η θέση πήραν οι αθλήτριες Κοντολαιμάκη Μαρία του ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Νταμπακάκη Χρυσή του “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ”.

Ο Πρόεδρος της Ζ’ Ένωσης κ. Μπόγρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον Γ.Σ. ΛΙΒΥΚΟ και τον ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την άριστη φιλοξενία των αγώνων, τους επιδιαιτητές, τους βοηθούς των γηπέδων, τους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για τους εντυπωσιακούς αγώνες που μας προσέφεραν και για την αρίστη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει