Οι… νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ

392

Κύριε διευθυντά,

To ΠΑΣΟΚ με το 8%. Δεν θέλω να πιστεύω ως παλιό μέλος του ΠΑΣΟΚ, ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε πώς ήταν πριν το 1981 και πώς έζησε μετά.

Οι αγρότες κουβαλούσαν τις ελιές με τους γαϊδάρους, έκαναν χωράφι με τα βούγια, και όλα αυτά μετά το 1981 αντικαταστάθηκαν με σύγχρονα μηχανήματά και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πήραν αύξηση που ήδη δεν πίστευαν και γενικά άλλαξαν όλα, σύστημα υγείας, σύστημα αστυνομίας και τόσα άλλα που απέκτησε ο φτωχός Έλληνας πολίτης σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν γνωρίζω για την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ στην Ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά θα αναφερθώ για την Κρήτη όπου γνωρίζω όλους τους παλιούς και νέους του ΠΑΣΟΚ.

Θα ήθελα να ρωτήσω, πώς γίνεται Περιφέρεια ΠΑΣΟΚ, Δήμοι ΠΑΣΟΚ και όμως να μην εκλέγουμε βουλευτές, άρα το πρόβλημα είναι αλλού, ότι στο κόμμα οι καλά κρατούμενοι δεν θέλουν να βάλουν δυνατούς για να μην χάσουν τις καρέκλες και είναι βουλευτές ή δήμαρχοι ή περιφέρεια και είναι και ορισμένοι πρώην υπουργοί που δηλώνουν στις εφημερίδες ότι στηρίζουν Τσίπρα και ορισμένες κυρίες που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και βουλευτίνες και πρόδωσαν το ΠΑΣΟΚ που τους έδωσε τιμή και αξίες που δεν τους άξιζαν.

Όλους αυτούς που γνωρίζω με το μικρό τους όνομα τους λέω νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου και κάτι πιο σημαντικό γενικά για την Κρήτη, την κάνατε κόκκινη και προδώσατε τους 2000 Κρητικούς που χάθηκαν στη Μακεδονία, ψηφίσατε αυτόν που πούλησε όλους αυτούς. Δικαιολογείται γιατί δεν είναι Κρητικός.  Αλλά και η ΝΔ δείχνει να αποδέχεται πλήρως τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Άρα, η προδοσία συνεχίζεται και από τους άλλους…

Νίκος Καρούζος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει