Γιατί η Suzanne Eaton δεν κρατούσε κινητό μαζί της

1.415

Ήταν η τέταρτη φορά που η  Suzanne Eaton επισκεπτόταν το Κολυμπάρι και την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης για επιστημονικούς λόγους.

Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην επιστήμη της που παρακολουθούσε αδιαλείπτως όλες τις συνεδριάσεις, κρατούσε σημειώσεις και έκανε ερωτήσεις.

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης το τζόκινγκ! Η Suzanne έφθασε στην Κρήτη από Γερμανία την Κυριακή, 30 Ιουνίου. Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου, ξεκινούσαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου.

Μεσημεράκι της Δευτέρας η Suzanne έκανε την πρώτη της εξόρμηση για τζόκινγκ. Αποδεικνύεται ότι έκανε την ίδια διαδρομή με αυτή που έκανε και την Τρίτη, ημέρα εξαφάνισης και δολοφονίας της. Κινήθηκε δηλαδή προς την πλευρά του Μνημείου.

Αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε αφήσει στο δωμάτιό της, μία φωτογραφία που είχε τραβήξει από την περιοχή. Συγκεκριμένα φέρεται να είχε τραβήξει μια φώτο από ένα κοπάδι κατσίκια (γι’ αυτό τον λόγο έγινε και η προσαγωγή ενός κτηνοτρόφου).

Αυτό σημαίνει ότι την πρώτη ημέρα που πήγε για τζόκινγκ κρατούσε το κινητό μαζί της. Τι συνέβη και δεν το κρατούσε και τη δεύτερη και μοιραία ημέρα για τη ζωή της;

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η 60χρονη βιολόγος άφησε το κινητό στο δωμάτιο, καθώς διαπίστωσε ότι στην περιοχή όπου έκανε περπάτημα δεν είχε καθόλου σήμα και άρα ήταν άσκοπο να το κρατάει μαζί της.

Το διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή για να εξερευνήσουν τον χώρο. Κανένα κινητό δεν είχε σήμα.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει