ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ: Στη φυλακή για το μαχαίρωμα

263

Το δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 24χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες μαχαίρωσε (κάτω από την αριστερή κλείδα) 28χρονο σε κατάστημα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Ο συγκατηγορούμενος του (ενηλικιώθηκε προχθές), ο οποίος αντιμετώπιζε την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στην απόπειρα ανθρωποκτονίας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Και οι δύο νεαροί αναφέρθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στην συμπλοκή που είχε προηγηθεί στην παραλιακή λεωφόρο όπου έπεσε ξύλο με τον 28χρονο με αφορμή μία ανάποδη οδήγηση. Το περιστατικό αυτό είχε σημειωθεί λίγα 24ωρα πριν το μαχαίρωμα στο κατάστημα.

Όπως έχει γράψει η «Π» ο 28χρονος υποστηρίζει ότι ενώ κινούνταν στην παραλιακή και προσπέρασε με το μηχανάκι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί (άγνωστοι σε αυτόν), αντιλήφθηκε ότι τον κοίταξαν επίμονα με αποτέλεσμα να ενοχληθεί και να τους ζητήσει το λόγο. Η παρεξήγηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο, με κλωτσιές-μπουνιές και μαυρισμένα μάτια.

Το επόμενο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο κατάστημα όπου βρέθηκαν άπαντες. Ο 24χρονος και ο ανήλικος ήταν ήδη μέσα όταν μπήκε ο 28χρονος. Ο τελευταίος ζήτησε από τον πρώτο να βγουν έξω, ο 24χρονος τον απείλησε ότι θα τον μαχαιρώσει και τον κάλεσε να φύγει, έπεσε μία αγκωνιά και ακολούθησε το μαχαίρωμα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει