ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Θέμα χρόνου η πρώτη μεταγραφή

141

Την μεταγραφική νηνεμία ετοιμάζεται να «σπάσει» ο Εργοτέλης και μέχρι τέλος της εβδομάδας, να ανακοινώσει την πρώτη φετινή του προσθήκη.

Για τους «κιτρινόμαυρους» δεν αποτέλεσε ψυχρολουσία η μη αδειοδότηση που επέφερε σημαντικούς μεταγραφικούς περιορισμούς αφού στο πλαίσιο αυτό είχε γίνει ήδη η κατάλληλη προεργασία.

Έτσι λοιπόν ο… χορός θα ανοίξει με έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχει εγκρίνει φυσικά ο Νίκι Παπαβασιλείου σε συνεργασία με τον Σταύρο Λαμπράκη.

Το βάρος όπως είναι φυσιολογικό έχει πέσει σε ταλέντα εντός και εκτός Κρήτης, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και να βελτιωθούν μέσα από αυτή.

Λογικά μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν 2-3 μεταγραφές και στην πορεία θα συμπληρωθούν τα κενά που θα παρουσιαστούν, ειδικά εφόσον παραχωρηθεί κάποιος εκ των Έφορντ, Ιατρούδη.

Κατά τα άλλα, στον Εργοτέλη περιμένουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, το οποίο πιθανώς θα καθορίσει τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει