Ευχαριστούν και συγχαίρουν

360

Νίκος Ηγουμενίδης

«Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών επιβεβαιώνει ότι η Αριστερά είναι εδώ. OΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη σταθερή ηγεμονική δύναμη συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς, την ψυχή της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης στην πατρίδα μας. Συμμετείχα στην εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και σεβασμό στα ιδανικά της Αριστεράς. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους και πορεύτηκαν δίπλα μου σε αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.»

 

Βασίλης Κεγκέρογλου

«Με το Κίνημα Αλλαγής, τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης  θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Πατρίδα μας, επιδιώκοντας συνεννόηση στα Εθνικά θέματα και τα μείζονα ζητήματα και απαιτώντας βιώσιμες λύσεις με κοινωνική δικαιοσύνη. Hεμπιστοσύνη χιλιάδων πολιτών  του Ηρακλείου με γεμίζει χαρά άλλα και μεγαλύτερες ευθύνες για να συνεχίσουμε με υπεύθυνη, δυναμική και προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι στην νέα κυβέρνηση. Το Κίνημα Αλλαγής με βαθιές ρίζες στο λαό θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του για να δημιουργήσει μια νέα δυναμική αντίστοιχη των προσδοκιών των προοδευτικών πολιτών».

 

Γρηγόρης Πασπάτης

«Η χώρα αλλάζει σελίδα, η Νέα Δημοκρατία και ειδικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβαν ισχυρή εντολή να αλλάξουν πολλά και να προχωρήσουν τη χώρα μπροστά με αποφασιστικά βήματα.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές Λ.Αυγενάκη και Μ.Σενετάκη.

Ευχαριστώ τους πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν με την ψήφο τους».

 

Θεανώ Βρέντζου

«Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένειά μου, τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές που δούλεψαν με πάθος και πίστη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δώσαμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους 12.000 πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν με την επιλογή τους σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αλλά και πρωτόγνωρη για μένα εκλογική διαδικασία.

Ο στόχος για την προσωπική μου εκλογή δεν επετεύχθη, αλλά η παράταξή μας θα εκπροσωπηθεί επάξια από τους δυο νέους βουλευτές μας, τους οποίους και συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι καλή δύναμη.

Σε ό,τι με αφορά, όπως είχα επισημάνει, ο μοναδικός λόγος που μπήκα μπροστά σε αυτή την εκλογική μάχη αποτέλεσε η βαθιά μου πίστη στις ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βγάλει τη χώρα μας στο ξέφωτο της ανάπτυξης και της προοπτικής».

 

Ελένη Βατσινά

«Το εκλογικό αποτέλεσμα μας βρίσκει ικανοποιημένους για το διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Ηρακλείου, καθώς το ποσοστό αυτό καταδεικνύει τη διατήρηση των δημοκρατικών δυνάμεων σε επίπεδο νομού.

Το αποτέλεσμα της κάλπης όμως, αν και απολύτως σεβαστό από όλους, μας βρίσκει και προβληματισμένους για το στόχο του διψήφιου ποσοστού που δεν επιτεύχθηκε σε εθνικό επίπεδο.

Η εξέλιξη αυτή συνιστά νέο γύρο αυτοκριτικής, ενόψει της νέας περιόδου που ξεκινάει για τη διακυβέρνηση της χώρας, με το “Κίνημα Αλλαγής” να δεσμεύεται πως, σε κάθε περίπτωση, θα αποτελέσει τη φωνή της Λογικής και θα αναλάβει το ρόλο της υπεύθυνσης Αντιπολίτευσης. Σε ό,τι με αφορά, η πορεία μου στην πρώτη μου προσπάθεια στη “μάχη” του σταυρού, με αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και απολύτως ικανοποιημένη».

 

Χρήστος Στρατάκης

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 4.300 πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν με την επιλογή τους, καθώς και όσους βοήθησαν αυτές τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου. Έδωσα έναν καθαρό και τίμιο αγώνα.

Κριθήκαμε, κρινόμαστε και θα κρινόμαστε συνέχεια…

Δεν σταματάμε όμως εδώ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα σταθεροί στις ιδέες και τις αρχές μας, πέρα και έξω από επιθέσεις και ψεύτικα διλήμματα.

Θα συνεχίσουμε σταθερά την αυτόνομη πορεία μας ως Κίνημα Αλλαγής, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση, ως ο μοναδικός και γνήσιος φορέας της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει