Δανεικός στον Πόρο ο Καρβελάς

ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΟΑ

110

Μια σημαντική προσθήκη έκανε στο δυναμικό του ο Πόρος καθώς πήρε για ένα χρόνο από τον ΠΟΑ τον Άγγελο Καρβελά. Οι νεοφώτιστοι στην Γ` Εθνική Ερασιτεχνική τα βρήκαν σε όλα με τον παίκτη αλλά και με την ομάδα του Ατσαλένιου και  τον απέκτησαν με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Η ανακοίνωση της ομάδας του Πόρου για την μεταγραφή αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Καρβελά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΟΑ. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον 24χρονο μπακ και του ευχόμαστε να είναι υγιής και με την παρουσία του να βοηθήσει την ομάδα μας να κάνει μία καλή πορεία στην παρθενική της παρουσία στη Γ’ Εθνική».

Ο 24χρονος Άγγελος Καρβελάς είναι  γέννημα-θρέμμα του ΠΟΑ και  για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους με την ομάδα του Ατσαλένιου.

Στους “πράσινους”  βρίσκεται 15 ολόκληρα χρόνια, ξεκινώντας το 2004 σε ηλικία 9 ετών από την Ακαδημία του ΠΟΑ έως και τα μέσα του 2010 όπου προωθήθηκε για 1,5 χρόνο στον Κεραυνό, μέχρι το 2012. Από το 2012 μέχρι και σήμερα αποτέλεσε  βασικό μέλος της πρώτης ομάδας.

Με τη φανέλα του ΠΟΑ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ, δύο Κύπελλα ΕΠΣΗ και δύο Σούπερ καπ, γράφοντας συμμετοχές τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική, ένα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ. Το καλοκαίρι του 2016 έφτασε κοντά στον Παναιτωλικό της Α’ Εθνικής όπου είχε δοκιμαστεί αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει