Επικεφαλής του ψηφοδελτίου η Φώφη Γεννηματά

209

Έκλεισε επιτέλους το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο, με την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά να κατέρχεται ως υποψήφια.

Η πρόεδρος επέλεξε την εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου ως τρίτη επιλογή, μετά τον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών και την εκλογική περιφέρεια Εύβοιας.

Παρόλ’ αυτά ωστόσο, η παρουσία της προέδρου δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιον από τους υποψήφιους, εφόσον το Κίνημα Αλλαγής κατακτήσει μία έδρα στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου, αφού η Φώφη Γεννηματά έχει σκοπό απλά να ενισχύσει τα ποσοστά του κόμματος τοπικά και όχι να σταθεί εμπόδιο.

Κατά τα λοιπά, εκτός από την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τους Βασίλη Κεγκέρογλου, Χρήστο Στρατάκη, Ελένη Βατσινά, Δημήτρη Μπρίμη, Παντελή Αρβανιτάκη και Γιώργο Παπαδάκη, που είχαν ήδη ανακοινωθεί, το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν οι: Ιωάννα Γιάνναρη, Σταύρος Καλουδάκης, Γιώργος Σταθωράκης και Ευαγγελία Χατζάκη – Μηλολιδάκη.

Αναφέρεται ότι, μαζί με το συνολικό ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου, το Κίνημα Αλλαγής παρουσίασε επίσης και τα ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια για Εύβοια, Πρέβεζα, Φθιώτιδα, Ημαθία και Λέσβο.

 

Διαβάστε επίσης σχετικά στην στήλη μας ΧΘΕΣ … ΣΗΜΕΡΑ … ΑΥΡΙΟ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει