Πώς χάθηκε στα νερά ο 47χρονος

ΕΙΧΕ ΚΑΙ... ΔΙΧΤΥΑ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ

566

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή ο 47χρονος Στέλιος Αρβανίτης το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ μέσα στο Γιόφυρο ποταμό, διερευνούν αξιωματικοί της Τροχαίας Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Από τις μαρτυρίες που υπάρχουν και αφορούν στο διάστημα πριν το μοιραίο συμβάν  προκύπτει- σύμφωνα με πληροφορίες- ότι ο άτυχος άνδρας λίγο νωρίτερα βρισκόταν σε ένα καφενείο . Κάποια στιγμή έφυγε και μετέφερε με το αυτοκίνητό του έναν φίλο του στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο άτυχος 47χρονος γνώριζε καλά την περιοχή, αφού εκεί κοντά μένει στενό συγγενικό του πρόσωπο το οποίο επισκεπτόταν συχνά και δεν αποκλείεται να ήθελε και πάλι να το πράξει.

 έχασε τη ζωή ο 47χρονος Στέλιος Αρβανίτης το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ μέσα στο Γιόφυρο ποταμό

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος είχε, ενδεχομένως, κατεύθυνση προς την οδό Ανδρέα Εμπειρίκου, εκεί βρίσκεται ένας μικρός ανηφορικός δρόμος, τον οποίο ανέβηκε, όμως φαίνεται ότι το αυτοκίνητο του έφυγε αριστερά κι έπεσε στο ποτάμι, το νερό του οποίου έχει περίπου δύο μέτρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι την αστυνομία ενημέρωσε μια κάτοικος της περιοχής, η οποία είδε τη σκηνή της πτώσης του οχήματος στο ποτάμι. Δύτες που κλήθηκαν στο σημείο ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 47χρονο.

Η νεκροψία- νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις που ζητήθηκαν θα απαντήσουν στο ερώτημα εάν ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό, σε χτύπημα κατά την πτώση ή εάν προηγήθηκε κάτι στον άτυχο άνδρα που συντέλεσε στην τραγωδία.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος δεν φορούσε ζωνη ασφαλείας και ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται αναφέρει ότι χτύπησε κατά την πτώση του οχήματος.

 έχασε τη ζωή 47χρονος Στέλιος Αρβανίτης το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ μέσα στο Γιόφυρο ποταμό
Σύμφωνα με κατοίκους, ο άτυχος 47χρονος γνώριζε την περιοχή

Δυσκολεύτηκαν και οι δύτες

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο ποτάμι διαπιστώθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί δίκτυα γιατί περνάει θαλασσινό νερό και ψάρια με αποτέλεσμα οι δύτες που βούτηξαν να χρειαστεί να τα κόψουν και μάλιστα χρειάστηκε και οι ίδιοι να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην μπλεχτούν σε αυτά.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει