Μέχρι το Σάββατο το τέλος στο “σίριαλ” Παπαβασιλείου

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ή ΟΧΙ

178

…Ενδιαφέρουσα για τις εξελίξεις στον Εργοτέλη σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή είναι η εβδομάδα την οποία διανύουμε από χθες. Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενδεχομένως και νωρίτερα την απόφαση του Νίκι Παπαβασιλείου για να ξεκαθαρίσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Η προθεσμία που έχει ο Κύπριος τεχνικός είναι μέχρι το Σάββατο για να απαντήσει αν θα φύγει ή αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι και για τα δυο ενδεχόμενα αφού αν φύγει ο προπονητής τους είναι σχεδόν έτοιμοι για να ανακοινώσουν τον διάδοχό του.

Το θέμα εξαρτάται καθαρά από τον Νίκι Παπαβασιλείου και το αν θα αποδεχθεί κάποιες από τις προτάσεις που φέρεται να έχει ή αν θα τις απορρίψει και θα μείνει στον πάγκο του Εργοτέλη. Ο κ. Παπαβασιλείου αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διακοπές και εκεί θα πάρει και τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Ό,τι και να γίνει πάντως με το θέμα του προπονητή στον Εργοτέλη ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη και δεν επηρεάζεται. Όπως έχουμε ξαναγράψει στην κιτρινόμαυρη ατζέντα τα θέματα που βρίσκονται ψηλά είναι οι παραχωρήσεις των Ιατρούδη, Έφορντ και η απόκτηση των Τσέλιου, Μπαχανάκ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στο Ηράκλειο ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης για να δρομολογήσει τις εξελίξεις σε όλα τα θέματα της ομάδας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει