Η πρωτοβουλία για το αεροδρόμιο

525

Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Πρωτοβουλία  πολιτών για την διάσωση, προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδος» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη  Κυριακή 23 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου. Σημειώνεται πως ο χώρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου βρίσκεται πλησίον της Σακορραφείου Βιβλιοθήκης και της Πλατείας “Μεϊντάνι” στο Καστέλλι Πεδιάδος.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

α) Συγκρότηση προεδρείου Γ.Σ. και εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής (άρθρο 17 , άρθρο 20, άρθρο 26 του Κατασταστικού).

β) Υποβολή προς έγκριση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του σωματείου, του ισολογισμού, του απολογισμού, του διοικητικού και οικονομικού έργου του Διοικητικού Συμβουλίου που αποχωρεί, καθώς και του προϋπολογισμού έτους 2019.

γ) Υποβολή, συζήτηση και έγκριση της στρατηγικής, των βασικών αξόνων δράσεων και των ενεργειών για την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου, για το έτος 2019.

δ) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. και Ε.Ε. (από την Εφορευτική Επιτροπή/ άρθρο 17, άρθρο 26, άρθρο 27 του καταστατικού). Οι αρχαιρεσίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 2.00′ μμ. της ίδιας μέρας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, δηλαδή σε περίπτωση παρουσίας λιγότερων του ενός τρίτου (1/3) του αριθμού των ταμειακά τακτοποιημένων μελών με δικαίωμα ψήφου, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα με τα ίδια θέματα και στον ίδιο χώρο και θα είναι σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων τακτικών μελών (άρθρο 19 και άρθρο 20 του καταστατικού).

Η υποβολή αίτησης για τη συμμετοχή μέλους του σωματείου στις αρχαιρεσίες (εκλογές) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και της Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) θα πρέπει να γίνει έως την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί.

Για πληροφορίες:

http://aerodromiostokastelli.blogspot.com/        

http://prosoxiaerodromio.gr/

https://www.facebook.com/oxiaerodromiostokastelli/

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει