Πάνω από 200 άτομα στην εκδήλωση που απενοχοποιεί… την αποτυχία

431

Πάνω από  200 άτομα   γέμισαν το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής, 07 Ιουνίου,για να  υποδεχτούν το καλοκαίρι και το 6ο κατά σειρά event Fuckup  Nights Heraklion   .

Το Ηράκλειο φαίνεται να ανταποκρίνεται στον στόχο της ομάδας του Bizrupt

©bizruptÆgr®¨†που διοργανώνει το event στην πόλη μας, να σταματήσει η αποτυχία να αποτελεί ταμπού και να αποκτήσουμε ως κοινωνία μια διαφορετική κουλτούρα γύρω από αυτήν. Σκοπός του event είναι να “ξεκλειδώσει” τους επαγγελματίες κάθε κλάδου, να μας δείξει πώς να μοιραζόμαστε τα λάθη μας, να μάθουν κι άλλοι άνθρωποι από αυτά και, τελικά, να απομυθοποιήσουμε την έννοια της αποτυχίας.

Σε κάθε Fuckup Nights event, οι ομιλητές έχουν στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους. Οι ομιλητές του Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir ήταν:

– Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Επιχειρηματίας & Founder The Healing

Tree ©healingtreecommunityÆcom®†.

Πώς είναι να αποφασίζεις να κλείσεις την μακροχρόνια επιτυχημένη,

οικογενειακή επιχείριση για να κυνηγήσεις το όνειρό σου; Πώς καταφέρνεις να κάνεις την αποτυχία για τα μάτια των άλλων, δική σου ευτυχία; Για όλα αυτά

μας μίλησε η Δέσποινα, δείχνοντας τον δρόμο της εκπλήρωσης των ονείρων μας.

– Ο Στέλιος Παπαρδέλας , Φωτογράφος & Κάτοικος του πλανήτη Γη.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, ένας τρόπος ζωής μοναδικός. Μία συνεχόμενη

περιπλάνηση σε όλη τη γη, στην οποία η αποτυχία πολλές φορές είναι κομμάτι της καθημερινότητας. Ο Στέλιος υποστηρίζει πως σημασία έχει μόνο πώς νιώθεις εσύ με τις πράξεις και τις αποφάσεις σου, κι όχι τι ορίζουν οι άλλοι γι’ αυτές.

– Ο Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος “ Seaman’s Home” & Μέλος

Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΕΔΕ ©kedkeÆgr®†.

Ο Βαγγέλης είναι τυφλός… fuckup εξ’ ορισμού, θα έλεγε κανείς. Κι όμως, αν και για όλους αποτελούσε το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξη του, για τον ίδιο ήταν μια πρόκληση ανατροπής των προγνωστικών.

Η αποτυχία μπορεί να αποτραπεί. Αλλά και να μην αποτραπεί, μπορείς να σηκωθείς ξανά και προσπαθήσεις!

– Η Λένα Μπορμπουδάκη, Health Economist, MPH, (c)PhD & Διευθύντρια έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ©nhmcÆuocÆgr®†.

Η αποτυχία δεν οφείλεται πάντα σ’ εσένα. Υπάρχουν και οι αστάθμητοι εξωτερικοί παράγοντες, που μπορούν να εκτρέψουν την επιτυχημένη πορεία σου. Στην περίπτωση της Λένας, μια καριέρα διακόπηκε απότομα. Μία άλλη την περίμενε στη γωνία, όταν κατάλαβε πώς πρέπει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για την ευτυχία σου!

H μοναδική Σάντρα-Οντέτ Κυπριωτάκη ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς! Ενώ, σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τις τέχνες! Γνωρίσαμε από κοντά το “Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου”

©fbÆcom؆heraklionvisualarts®†, μέσα από το έργο “Ερωτόκριτος”, και ταξιδέψαμε μέσα από τις φωτογραφίες του Στέλιου Παπαρδέλα οι οποίες αποτελούσαν την ιστορία δημιουργίας του βιβλίου του “ Duality Book Stylianos Papardelas ”.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion:

Facebook: https://www.fb.com/FUNHeraklion

Site: https://bizrupt.gr

Email: [email protected]

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει