ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Κρίσιμη Τάξη η Β’ Λυκείου

263

Είναι πράγματι δύσκολο να πείσεις έναν μαθητή που τελειώνει την Α΄ Λυκείου να κάνει μαθήματα το καλοκαίρι! Και όμως οι δικοί μας μαθητές (τελειόφοιτοι Α΄ Λυκείου) στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς θα είναι μαζί μας από 20 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου, δυο πρωινά κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν καλά ότι μπροστά τους έχουνε το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Η Β΄ Λυκείου είναι μια τάξη έναρξης ενός διετούς κύκλου σπουδών, με έναρξη αυτό το καλοκαίρι και λήξη   την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, το καλοκαίρι του 2021.  Έχουμε να απαντήσουμε σε βασικά ερωτήματα,  έχουμε να προσδιορίσουμε τις πραγματικές τους ανάγκες. Για αυτές τις 4 εβδομάδες λοιπόν έχουμε δυο βασικούς στόχους

Πρώτα απ’ όλα, δουλεύουμε στις ανάγκες επαγγελματικού Προσανατολισμού αυτών των παιδιών. Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού αυτού, όλοι οι μαθητές μας κάνουν το  τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού AristonΝoisisplus. Με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο και με ποιοτική συμβουλευτική (από πιστοποιημένους συμβούλους), διασφαλίζουμε ότι οι επιλογές των παιδιών είναι οι «κατάλληλες».

Όχι απλώς επιβεβαιώνουμε τον προσανατολισμό αλλά κουβεντιάζουμε για συγκεκριμένες επιλογές σπουδών (τμήματα και σχολές με σειρά προτεραιότητας) .Το πιστοποιημένο μας Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, εγγυάται  ορθές επιλογές   για τις σπουδές τους.

Όσον αφορά  τα μαθήματα στις τέσσερις αυτές εβδομάδες  (20/6 έως 17/7) επιτελούμε συγκεκριμένο έργο: Οι  πιστοποιημένες μας υπηρεσίες προβλέπουν   να πραγματοποιήσουμε  την πρώτη «διαβαθμισμένη αξιολόγηση» των νέων μαθητών  στο φροντιστήριο.  Στο νου μας έχουμε να διαμορφώσουμε τεκμηριωμένη άποψη για το επίπεδο και τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Οι αξιολογικοί μας μηχανισμοί επιτρέπουν στο τέλος της περιόδου να κουβεντιάσουμε για τις πραγματικές δυνατότητες αυτών των παιδιών και να ορίσουμε τη θέση τους αλλά και τους συμμαθητές τους στις ομάδες του χειμώνα. Η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας προβλέπει την αυστηρότητα στις διαδικασίες αξιολόγησης και τοποθέτησης των μαθητών σε τμήματα (ομογενοποιήσεις των ομάδων). Δεν υπάρχουν αποκλίσεις στις ομάδες των μαθητών μας. Είναι η σοβαρότερη εκπαιδευτική προϋπόθεση για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, την επιτυχία των παιδιών!

Βασικός μας εκπαιδευτικός – μαθησιακός παράλληλος στόχος είναι  να καλύψουμε κενά σε σχέση με τα βασικά μαθήματα που θα αφορούν τον προσανατολισμό τους την επόμενη χρονιά.  Με ευέλικτα και μικρά προγράμματα (5 έως 7 ώρες την βδομάδα, ανάλογα με τον προσανατολισμό, ήτοι δύο πρωινά), θα επικεντρωθούμε στα σημαντικά !

Κλείστε ραντεβού και ενημερωθείτε  στο 2810 245 300

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Σας περιμένουμε

* Ο Μανόλης Μαυράκης είναι διευθυντής φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ηρακλείου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει