Θέλει το εισιτήριο για τελικό η εθνική κωφών σημερα

ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ”

169

Το τελευταίο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωφών θέλει να κάνει σήμερα η εθνική μας ομάδα η οποία αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Γερμανία στις 6μ.μ. στο “Γεντί Κουλέ”.

Η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία μέχρι τώρα στην διοργάνωση με αποκορύφωμα την πρόκρισή της απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο ομάδα της Τουρκίας.

Η Ελλάδα στη μέχρι τώρα πορεία της νίκησε την Ισπανία με 1-0. Έχασε από την Ιταλία με 1-0 και στην συνέχεια νίκησε το Βέλγιο με 4-2 και την Τουρκία στα πέναλτι 4-2(κανονικός αγώνας και παράταση 0-0). Η Γερμανία είχε μόνο νίκες μέχρι σήμερα. Νίκησε την Ρωσία 3-2, την Πολωνία 3-0, την Κροατία 3-0 και την Αγγλία στα πέναλτι 4-3(κανονικός αγώνας και παράταση 0-0).

Στον άλλο ημιτελικό η Ιρλανδία αντιμετωπίζει την Ουκρανία στις 18:00 στο Παγκρήτιο. Η Ιρλανδία μέχρι τώρα νίκησε 4-0 την Ουγγαρία, έχασε 6-0 από την Τουρκία, και επιβλήθηκε με 3-0 της Δανίας και 7-5 της Ιταλία στον προημιτελικό. Η Ουκρανία είχε μόνο νίκες με 3-1 επί της Αγγλίας, 2-0 επί της Γαλλίας και της Σουηδίας και 2-1 επί της Ρωσίας στον ημιτελικό.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει