επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

161

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, καλημέρα. Σφίξανε οι ζέστες. Τριαντάρια – εμπλοκή μάς πάει – μέχρι την Κυριακή που η ΕΜΥ προβλέπει καταιγίδες. Απότομη προσγείωση.

ΛΕΣ ΚΑΙ το κάνει επίτηδες για να μας χαλάσει το τριήμερο. Όχι μόνο σ’ εμάς που λαχταράμε μια βουτιά παραπάνω, αλλά και στα παραλιακά μαγαζιά, που – η αλήθεια είναι δεν ξεκίνησε καλά το εφετινό καλοκαίρι.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ πάντως το έχουν πει από καιρό: αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα θα έχει και καύσωνες και καταιγίδες!

ΣΕ ΛΙΓΟ θα μας πουν ότι «κάθε χιλιόμετρο αλλάζει και ο καιρός, τη μία ασταθής την άλλη σταθερός…»

ΠΑΝΤΩΣ, εναρμονισμένοι με τον καιρό και την επικαιρότητα είναι και οι Τούρκοι. Εμείς κάνουμε στο Βόρειο Αιγαίο την άσκηση «Καταιγίδα» και αυτοί… βροχή παραβιάσεων με κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πετούν πάνω από τα νησιά μας.

ΜΕ ΤΑ του καιρού ξεχαστήκαμε και είναι του Οσίου Ονούφριου σήμερα! Δεν ξέρω γιατί, αλλά σαν μικρό παιδί ο συγκεκριμένος όσιος με παρέπεμπε στη… λίμνη με τα νούφαρα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στις εκλογές με τους Οικολόγους Πράσινους και η ΛΑΕ φλερτάρει με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ωραία, και τα μεγάλα κόμματα τι κάνουν;

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ η Βουλή και διορίστηκαν οι υπηρεσιακοί υπουργοί. Πάντα έβλεπα με συμπάθεια τους υπηρεσιακούς. Γιατί είχαν ημερομηνία λήξης και περιορισμένη ευθύνη…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Καραμανλής… Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός κάνει ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη. Αφήστε που τον έχω ικανό, μετά να πήγε για ψητή προβατίνα στα Ζαγοροχώρια!

ΚΑΠΟΙΟΙ δικαστικοί λειοτυργοί ψέλλισαν κάτι περί ενδεχόμενης σκευωρίας στην υπόθεδση Novartis και ο Άρειος Πάγος διέταξε διπλή έρευνα.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ όχι για να τους κάνει νταντά αλλά για να ερευνηθεί σε βάθος αν υπάρχουν σκιές.

ΞΕΡΑΘΗΚΕ, λέει, η λεύκα που είχαν φυτέψει από κοινού στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ με τον Μακρόν τον Απρίλιο του 2018.

ΛΕΤΕ να τη φύτεψαν με το γλαστράκι της, όπως έκανε με την ελιά στην Κωνσταντινούπολη ο Γιώργος Παπανδρέου;

Ο… Επικρητικός

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει