ΕΛΟΥΝΤΑ: Ευρωπαϊκές διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία

2,983

Σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία της Κρήτης μέλη των The Leading Hotels of the World, περιελάμβανε η απονομή των 26ων βραβείων World Travel Awards™  2019 που πραγματοποιήθηκαν στη νήσο Μαδέιρα Πορτογαλίας.

Στο Elounda Beach Hotel & Villas, μέλος των The Leading Hotels of the World, απονεμήθηκαν δύο βραβεία. Του κορυφαίου ευρωπαϊκού ξενοδοχείου πολυτελείας με βίλες (Europe’s Leading Luxury Villa Resort 2019) και του κορυφαίου ελληνικού ξενοδοχείου 2019 (Greece’s Leading Hotel 2019), που διακρίθηκε «για την μοναδική θέση του, για τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και για την ιδιωτικότητά του».

Το Elounda Bay Palace Hotel, μέλος επίσης των The Leading Hotels of the World, βραβεύθηκε ως «το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσογείου 2019» (Mediterranean’s Leading Luxury Resort 2019)  και ως «κορυφαίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Ευρώπης 2019» (Europe’s Leading Seafront Resort 2019), «με απαράμιλλο περιβάλλον, στο οποίο  η κρητική φιλοξενία συνδυάζεται με τις υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες».

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της ιδιοκτήτριας εταιρείας των ξενοδοχείων: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε  αυτά τα βραβεία για τα ξενοδοχεία Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace. Είμαστε προσηλωμένοι στο όραμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, να υπηρετούμε με αφοσίωση τις αρχές της υψηλής φιλοξενίας για τους επισκέπτες μας”.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει